cijeli je tajanstven

Nitko nije znao da je stao pred oltar dok se nije pojavio s prstenom na ruci, no identitet svoje drage nije otkrio

Freddie Highmore (Foto: Profimedia) Freddie Highmore (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Freddie Highmore (Foto: Profimedia) +0 Freddie Highmore (Foto: Profimedia) Galerija

Freddie Highmore nedavno se vjenčao, no previše detalja o svadbi nije odavao. Sve je usporedio s Tomom Cruiseom te je objasnio zbog čega ne priča uzbuđeno o svojoj supruzi.

Glumac Freddie Highmore (29) stao je pred oltar prije nekoliko mjeseci, a sretne vijesti otkrio je prije nekoliko dana i to sasvim slučajno. Naime, Freddie je gostovao u showu kod Jimmyja Kimmela te ga je voditelj pitao kakav mu je to prsten na ruci.

Pogledaj i ovo Sarah Hyland i Wells Adams - 3 Baš lijepo! Slatka buntovnica iz hit serije stala pred oltar, nju i partnera vjenčao poznati kolega s ekrana!

"Da, to je vjenčani prsten. Da, vjenčao sam se. Smiješno mi je jer me ljudi već određeno vrijeme pitaju jesam li se vjenčao pa je vrijeme da i službeno to potvrdim", rekao je Freddie u intervjuu.

Zvijezda serije "Good doctor" ističe kako je njegova supruga Britanka poput njega, no nije otkrio identitet odabranice svog srca. Highmore je inače ljubio nekoliko kolegica tijekom svoje duge karijere. Sa Sarah Bolger je bio u vezi od 2006. do 2009. godine, nakon čega je ljubio Dakotu Fanning 2009., a od 2016. do 2017. godine u njegovu je zagrljaju bila Abigail Breslin.

Detalje svoga braka nije htio otkrivati, a objasnio je i zašto. "Sjećam se kako je Tom Cruise oduševljeno pričao o Katie Holmes Opri Winfrey kada su se vjenčali. Znam da vi u Americi to inače radite, ali ja nisam takav. Sretan sam što sam oženjen za predivnu djevojku i to je sve što ću reći", ispričao je.

Dodaje kako mu je previše posesivno suprugu nazivati "njegovom", a tradicionalni termini su mu previše zastarijeli. Našalio se na svoj račun da je previše opušten, a voditelj mu je poručio da se malo ipak opusti oko svega.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: AFP) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt (Foto: Profimedia) Celebrity Brad Pitt i na pragu šestog desetljeća baca žene u trans, a s novim detaljem na licu svima je još zanimljiviji!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić +4 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima, par već i živi zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene