Ma tko bi mu odolio!

Brad Pitt i na pragu šestog desetljeća baca žene u trans, a s novim detaljem na licu svima je još zanimljiviji!

Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: AFP) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt (Foto: Profimedia) Galerija

Brad Pitt snimljen je na setu filma "Babylon" u kojem glavnu ulogu uz njega igra i slavna glumica Margot Robbie.

Holivudski miljenik Brad Pitt snimljen je na setu svog novog filma "Babylon" čije je snimanje u tijeku, a sudeći prema paparazzo fotografijama glumac izgleda bolje nego ikad i u sjajnoj je formi.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 3 no i dalje je zgodan! Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

57-godišnji Brad nosio je sivu košulju i tamne hlače, dužu zalizanu frizuru i brčiće, dok je pogled sakrio iza sunčanih naočala. Bio je sjajno raspoložen i čini se kako se dobro zabavlja, dok se na paparazze uopće nije obazirao. Kasnije se preodjenuo u filmski kostim koji je uključivao bijelu košulju i prsluk s leptirom mašnom, što mu je dalo dodatnu dozu šarmantnosti. 

Film koji snima djelo je redatelja Damiana Chazellea koji je radio i na hitu "La La Land", a osim Brada u filmu će se pojaviti i Margot Robbie, a radnja je prema pisanju The Hollywood Reportera smještena u zlatno doba Hollywooda, odnosno kraj 1920-ih godina i bavi se nijemim filmom.

Druga značajna glumačka imena u filmu su Samara Weaving, Olivia Wilde, Jean Smart, Tobey Maguire, Max Minghella, Katherine Waterston, Lukas Haas, Chloe Fineman, Jeff Garlin, Diego Calva i Spike Jonze.

Producenti filma su Olivia Hamilton, Matt Plouffe i Marc Platt, dok izvršnu produkciju potpisuju Tobey Maguire, Helen Estabrook i Adam Siegel. U kinima bi se trebao pojaviti u prosincu 2022. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić +4 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima, par već i živi zajedno

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 6 Petar Grašo +1 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Celebrity Evo kako je Hana Huljić pričala o Graši prije pet godina, a njezin otac Tonči tada se zbog nečega čak i pobunio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene