NA SVOJ NAČIN

Gisele Bündchen zaplesala s publikom – i oduševila Twitter!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna manekenka se zna zabaviti i oduševiti obožavatelje.

Ljepotica je na olimpijskoj pisti zasjala u predivnoj večernjoj haljini koja je istaknula njezine duge noge i vitku liniju. Nakon odrađenog zadatka na Olimpijskim igrama Gisele Bündchen se pridružila publici. Snimka na kojoj ljepotica skače i pjeva zajedno s ostatkom publike odmah se proširila društvenim mrežama i oduševila fanove.

 

A video posted by Gabriel Karnas (@gabrielkarnas) on

Pogledaj i ovo Tom Brady Samo u boksericama Legendarni sportaš objavio razgolićenu fotografiju pa postao predmet sprdnje: ''Umirovio se prije tjedan i već pokreće OnlyFans?''

Uzbuđenje oko sudjelovanja na Olimpijskim igrama, Gisele je istaknula i na svom Instagram profilu' Dok ću večeras hodati najdužom pistom u svojoj karijeri pokušat ću poslati puno ljubavi i pozitivnosti. Počašćena sam i ponosna što ću biti dio ovog povijesnog događaja za moju zemlju. Vjerujem da je jedinstvo ključ za stvaranje svijeta ispunjenog dobrotom, zahvalnošću, mirom i ljubavi', napisalaje Gisele.

 

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Otvaranje olimpijskih igara u Rio de Janeiru nije prošao bez podsjećanja na čuvenu pjesmu 'Djevojka s Ipaneme' koja je širom svijeta proslavila Rio. U ulozi Pinheiro pojavila se čuvena brazilska manekenka Gisele Bündchen.

 

A photo posted by Gisele Bündchen FC (@giselebundchenfc) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene