Pukla ljubav

Nakon godine dana opet solo – prekinuo s rumunjskom ljepoticom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni škotski zavodnik ponovno solira! Gerard Butler sigurno smo neće dugo tugovati nakon prekida s rumunjskom ljepoticom...

Gerard Butler prekinuo je s lijepom Rumunjkom Madalinom Gheneom. Veza je pukla nakon godine dana i to navodno jer je manekenka izjavila 'da voli zločeste dečke'.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Zaljubljeni kao prvog dana Vrebao ju je godinama, a nakon što je okončala brak od 72 dana više ju nije htio samo čekati

To je očito zasmetalo Gerardu koji je jučer i potvrdio da je ponovno singl, a kada su ga pitali je li u vezi rekao je: 'Ne, trenutačno nisam'. Slavni glumac nedavno je poručio kako se želi smiriti, prestati s partijanjem i posvetiti se obitelji. 'Sviđaju mi se partnerice koje imaju poseban smisao za humor, pouzdane su, drage i iskrene. U jednom se trenutku želim skrasiti i zasnovati obitelj', poručio je, no izgleda kako Madalina nije bila ta.

>> Spavao s njom a ne sjeća joj se ni imena!

Rumunjska ljepotica prije njega je bila s Leonardom DiCapriom, a tada je rekla: 'Privlače me zločesti dečki, čak i da ga prati reputacija koja bi uspjela zastrašiti i najmoćniju ženu na svijetu'.

Bez obzira na njihov kraj, sigurno smo da ni jedno ni drugo neće dugo tugovati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene