Ovo se ne viđa često

Grudi je prekrila dijelovima haljine zbog kojih nije bilo lako skinuti pogled s njih, a svi su se pitali isto pitanje!

Georgina Mazzeo Georgina Mazzeo Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Mazzeo - 1 Georgina Mazzeo - 3 Georgina Mazzeo - 2 Georgina Mazzeo - 4 Georgina Mazzeo - 4 Georgina Mazzeo - 6 Georgina Mazzeo - 8 Georgina Mazzeo - 7 Georgina Mazzeo - 5 Georgina Mazzeo - 3 +2 Georgina Mazzeo - 2 Galerija

Georgina Mazzeo bila je prava atrakcija na premijeri filma "John Wick: Chapter 4" u Los Angelesu.

Venezuelanska manekenka i influencerica Georgina Mazzeo zasjenila je sve oko sebe na premijeri filma "John Wick: Chapter 4" u Los Angelesu i to zahvaljujući domišljatoj kreaciji u kojoj se pojavila.

32-godišnja Georgina pred fotografe je izašla u haljini neobičnog dizajna, s dva izreza s prednje strane zbog kojih su se svi pitali nosi li ispod nje gaćice i s dubokim dekolteom do pupka kakav se ne viđa često. Grudi su joj prekrili dijelovi haljine zbog kojih nije bilo lako skinuti pogled s njih.

Svojim dolaskom na premijeru pohvalila se i na profilu na Instagramu gdje je objavila fotografije i video u kojem pozira i daje izjave okupljenim novinarima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Mazzeo (@georginamazzeo)

Na popularnoj društvenoj mreži prati ju gotovo pet milijuna ljudi s kojima dijeli fotografije iz svakodnevnog života i dobiva na tisuće komplimenata na račun izgleda i ljepote. No nažalost brojnih obožavatelja, Georgina je u sretnom braku s vlasnikom restorana Sushi Kong Miami Javierom Zamorom za kojeg se udala nakon dugogodišnje veze.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene