Promijenila mu je život

Holivudski zavodnik bio je uvjeren da će ga žena poput nje odbiti, a danas slave 4. godišnjicu braka

Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Amal Clooney, George Clooney (Foto: Getty Images) Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Getty Images) Amal Clooney, George Clooney (FOTO: Getty) +0 Amal Clooney (FOTO: Getty) Galerija

George i Amal Clooney upoznali su se 2013. godine u Italiji, gdje su se i vjenčali.

Jedan od omiljenih slavnih parova danas slavi 4. godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Riječ je o supružnicima Georgeu i Amal Clooney, koji su se upoznali 2013. godine na talijanskom jezeru Como, gdje glumac ima vilu, i to preko zajedničkih prijatelja. Georgeu se uspješna odvjetnica odmah svidjela, no nekoliko je puta priznao da je bio prilično uplašen kada ju je trebao pozvati na spoj jer je bio uvjeren da će ga odbiti.

George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Naime, lijepa Amal uspješna je odvjetnica i snažna žena koja se bori za ženska prava diljem svijeta, pa je George bio uvjeren da će mu reći "ne". To se, naravno, nije dogodilo, jer ipak se radi o jednom od najpoželjnijih holivudskih frajera kojemu cura ipak zamalo nije došla, odnosno stigla na spoj.

Naime, Amal je taj dan imala pune ruke posla u odvjetničkom uredu te nije znala hoće li stići na vrijeme u studio, u kojem ju je dočekalo čak 150 glazbenika koje je angažirao Clooney kako bi ju impresionirao. Nakon toga izašli su na romantičnu večeru u restoran koji je ona predložila, a pri izlasku su ih dočekali znatiželjni paparazzi, pored kojih je Amal prošetala poput prave profesionalke.

"Trebala su mi tri dana da shvatim da je ona 'ona prava'. Znao sam da je posebna i nevjerojatna čim sam ju upoznao i tada sam razmišljao o tome imam li ikakve šanse da se počnem viđati s njom", otkrio je u jednom intervjuu zaljubljeni George, koji se počeo ponašati poput zaljubljenog školarca.

Amal Clooney, George Clooney (FOTO: Getty) Amal Clooney, George Clooney (FOTO: Getty)

Par se zaručio u travnju 2014. godine tijekom romantične večere kod kuće. Amal je bila u potpunom šoku, no nije odgovarala na pitanje, dok joj George nije rekao: "Slušaj me, imam 52 godine i na koljenima sam već 28 minuta pa mi treba brz odgovor, jer možda neću moći ustati." Nekoliko mjeseci kasnije par se vjenčao, a na ljeto 2017. godine stigli su blizanci Ella i Alexander.

Ovo je Amal bio prvi brak, a Georgeu drugi. Naime, Clooney se davne 1989. godine vjenčao s glumicom Talijom Balsam, no brak je potrajao samo 4 godine. Tada se zakleo da se više nikada neće oženiti, no sve se promijenilo kada je upoznao zanosnu Amal, koja je i sama postala prava zvijezda te modna ikona.

Amal Clooney (FOTO: Getty) Amal Clooney (FOTO: Getty)

"Divno je kad pronađeš osobu koju možeš voljeti. Još je bolje ako si ju čekao pola života. Ona je jedna od najpametnijih osoba koje sam ikad upoznao, brižna je, ima odličan smisao za humor te s njom mogu razgovarati o svemu", odgovorio je George na pitanje što ga je privuklo na lijepoj i uspješnoj supruzi.

Vjerujemo da mu je danas itekako drago što nije dopustio da ga strah od odbijanja udalji od onoga što je htio. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene