Ima dobar razlog

Obožavani glumac jedva je provirio van iz kuće cijelu godinu, a otkrio je i točan razlog svoje velike brige

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +0 George Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

George Clooney je ispričao kako njegov sin ima astmu te ne želi ništa prepustiti slučaju jer nije siguran kako bi se koronavirus odrazio na njegovo zdravstveno stanje.

Holivudski glumac George Clooney otkrio je kako je jedva napustio svoju kuću od ožujka ove godine jer je zabrinut zbog pandemije koronavirusa, pošto ima asmatičnog sina. 59-godišnji glumac kaže kako je zahvalan što on i 42-godišnja supruga Amal imaju prostora na pretek u svojoj vili u Los Angelesu jer je jedva napustio imanje u posljednjih nekoliko mjeseci.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Par ima blizance Alexandera i Ellu (3), a njihov sin ima astmu. Clooney kaže kako nije siguran bi li njihov sin imao dugoročne posljedice na svoje zdravstveno stanje ako bi se zarazio koronavirusom te ne želi ništa prepustiti slučaju. "Ova godina svima je bila bezvezna. Počela je loše i sve dosad je bila jednako loša. Ipak, ja imam sreće. Imam uspješnu karijeru i vilu s prostorom na pretek. Imamo mjesta u vili i oko nje", ispričao je holivudski šarmer u intervjuu za Observer.

Dodao je kako želi zaštititi svoju djecu, ali im jednako tako dati priliku da sami naprave pogrešku, no ova godina je iznimka u svemu.

George i Amal vjenčali su se 2014. godine u Veneciji, a blizance su dobili 2017. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Najotmjenija princeza Europe šokirala drastičnom promjenom imidža, više ne izgleda ovako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene