Predivna!

Gabrijelu u oskudnom seksi kostimiću nahvalila je i Franka Batelić: ''Izvrsno izgledaš, čestitam!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Gabrijela Kišiček Gabriela Pilić i Marko Petrić Gabriela Pilić +21 Gabriela Pilić Galerija

Gabriela Pilić zajedno s partnerom Markom Petrićem otplesala je dinamičan cha cha cha i oduševila svojom neobičnom kreacijom i frizurom.

Plesačica Gabriela Pilić u polufinalnoj emisji "Plesa sa zvijezdama" zajedno s partnerom Markom Petrićem zapalila je podij dinamičnom izvedbom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Pilić (@gabriela.pilic)

Pogledaj i ovo Gabriela Pilić i Marko Petrić Ima tu i predrasuda Žiri mu je dodijelio laskavu titulu, ali bez lijepe Gabrijele ne bi to bilo to: "Izvlači iz mene ono što ni sam nisam znao da imam"

A oduševila je i u neobičnoj narančastoj kreaciji koja je istaknula njezine grudi i istreniranu figuru. Naime, sastojala se od dva dijela - topić i suknjica koje su spajali unakrsni zlatni detalji prepuni dijamantića.

Primjetili smo i sitne kovrče koje su joj preslatko stajale.

Marko i Gabriela su iz emisije u emisiju gledatelje pred malim ekranima ostavljali bez daha, koreografije su im bile besprijekorne, a žiri ih je čak proglasio i jednim od favorita ove sezone. Marko priznaje da je od svoje mentorice puno naučio kroz ovo vrijeme.

"Da bez muke nema nauke. Sistematičnost, temeljitost, ustrajnost su neke njezine glavne mentorske osobine. Jako me motivira i izvlači iz mene ono što ni sam nisam znao da imam", kaže Marko.

Osim plesa, Gabriela je pokazala i veliku ljubav prema transformacijama za plesne uloge, a svakom je oduzimala dah.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 +21 Maja Šuput - 3 Celebrity Dva poprilično visoka proreza zbog kojih su se mnogi zapitali jedno i čupavi detalj koji je nemoguće ne primijetiti!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene