Sasvim otvoreno

Frano Ridjan bez dlake na jeziku: "To bi trebalo pod imenom i prezimenom pa da vidimo"

Frano Ridjan Frano Ridjan Screenshot/Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan +0 Frano Ridjan Galerija

Franu Ridjana gledali smo kao voditelja "Supertalenta", showa koji je finalist ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa.

Glumac i voditelj Frano Ridjan osvojio je svojim humorom i voditeljskim umijećem gledatelja showa Nove TV "Supertalent", a sada nas je ponovno sve oduševio u našem pop-kvizu.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Otkrio nam je između ostalog na što mu nije žao potrošiti novac, ima li neostvarenu želju, stvar koju nitko ne zna o njemu, ali i koji mu je najteži kućanski posao.

Emisija "Supertalent" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji reality showa, a u finalu su i emisija "Provjereno" u kategoriji najbolje TV emisije, baš kao i "Ples sa zvijezdama", serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko interneta do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene