Vrijeme leti!

Ćorluka Franki čestitao godišnjicu braka fotografijom s početka njihove veze: ''Kad djeca postanu roditelji''

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 Franka Batelić 30. rođendan - 3 Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +20 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave četvrtu godišnjicu braka, a još uvijek zaljubljeni golupčići posvetili su si međusobne objave na svojim društvenim mrežama.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave svoju četvrtu godišnjicu braka, a da su još uvijek itekako zaljubljeni te da se neizmjerno vole, dokazali su i posvetivši objave jedno drugome na svojim profilima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Ćorluka je svojoj supruzi čestitao godišnjicu humorističnom fotografijom na kojoj Franka ima smiješni izraz lica, a kao drugu fotografiju stavio je njihovu zajedničku sa sinom Viktorom.

''Vrijeme leti. 10 godina zajedno, sretna ti 4. godišnjica braka. Djeca su postala roditelji'', napisao je nogometaš u opis fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Franka je suprugu romantičnim opisom prva čestitala, a osvrnula se na istu činjenicu kao i Vedran, da su zajedno još otkad su bili vrlo mladi, a sad su odrasle osobe koje se brinu za svoje dijete.

''Dvoje djece koje je odraslo zajedno… Sretna nam 4. godišnjica braka! Već 10 godina, kroz sve nevere i bonace, držimo kormilo skupa'', napisala je pjevačica romantično.

Sve pratitelje raznježila je fotografijama koje je objavila, a na kojima je otkrila i neke neviđene trenutke iz njihova privatnog života.

Na jednoj fotografiji Franka leži na krevetu s tad još bebom Viktorom i njihovim zajedničkim psom, a na drugoj fotografiji Vedran spava dok drži njihovo prvo dijete na prsima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka i Vedran ove će godine ponovno postati roditelji, a Franka je krajem svibnja objavila sretnu vijest na Instagramu.

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić... Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Haha", napisala je tada.

Franka i Vedran vjenčali su se vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću i otada su nerazdvojni te jedan od najljepših parova u Hrvatskoj.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger +26 Snježana Schillinger - 6 Celebrity Snježana Mehun ne prestaje s provokativnim fotkama pa joj se obratila i Nives Celzijus

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +26 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Zanimljivosti Hana Huljić napustila je rodilište s kćerkicom daleko od očiju znatiželjnika, po nju je došla majka Vjekoslava

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene