"Ovo je bilo jako dirljivo!"

Naizgled smiješna zamjena uloga izazvala je eksploziju emocija, na kraju nije bilo uopće bitno tko je tu muško, a tko žensko!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP - 1 Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP - 2 +27 Faris Pinjo i Mia Negovetić, TLZP - 3 Galerija

Faris Pinjo i Mia Negovetić u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirali su se u Zsa Zsu i Damira Kedžu te su skupa izveli njihov duet "Sve u meni se budi".

Došli smo do finala uzbudljive 8. sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj smo svjedočili brojnim nezaboravnim transformacijama.

Natjecatelji koji se nisu uspjeli plasirati među top 4 finalista, u finalu su izveli duete.

Tako su se Faris Pinjo i Mia Negovetić transformirali u Jelenu Žnidarić Zsa Zsu i Damira Kedžu te su skupa izveli njihov duet "Sve u meni se budi".

"Mi smo se super snašli, nasmijali se, zabavili se", poručili su prije nastupa.

Zanimljivo je da je Faris bio Zsa Zsa, a Mia Kedžo.

"Ovo je bilo zaista fenomenalno, bilo je zabavno, bilo je jako dirljivo i, ono što bi rekla naša Minea, svi ste vi finalisti", komentirao je Goran Navojec.

"Mia, ono što si ti pokazala na ovoj tu pozornici samo je potvrdilo tvoju kvalitetu i ono što ti zaista jesi. Vrlo si mala, ali si jako, jako velika. Farisu sam već dala bezbroj komplimenata i zaista si mi ušao u srce, smatram da si duša od čovjeka. Nadam se da ću imat priliku gledat te i kao glumca. Bodovi nisu važni, važno je da vas ljudi vole i da ste svi iza sebe ostavili traga i da ste napravili veliku stvar", rekla je Minea.

"Mia i Farise, bili ste sjajni. Farise iznenadio si me jako, teško je pjevati tercu i ti si meni pokazao koliki si sluhista i koliko si muzikalan. Želim vam van ove emisije puno uspjeha. Tebi Farise i u pjevačkim i u glumačkim vodama. Mia, znam da si radila na svom prvom albumu, želim ti puno sreće, da osvajaš sve top ljestvice i da te gledamo na velikim pozornicama", poručio im je Mario Roth.

"Nema se tu što dodati. Mia preslatka kao dječak, za razliku od Farisa koji nije baš tako presladak kao Zsa Zsa. Ja mislim da ste vi i mi svi odabrali jednu fantastičnu emisiju, napravili ste lijepu priču o kojoj će se još dugo pričati", zaključio je Enis Bešlagić.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Hanka Paldum - 2 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 5 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 4 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 1 +24 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 3 Celebrity Pa je li ovo stvarno istina? Pogledajte kako je Alen zakucao s Hankom Paldum: ''Ovo nije bila imitacija!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju ToMina supruga Marina u publici - 4 ToMina supruga Marina u publici - 3 ToMa i Minea ToMina supruga Marina u publici - 1 +31 Tomislav Marić ToMa kao a-ha - 4 Celebrity Evo zašto je Enis morao zagrliti ToMinu suprugu u finalnoj epizodi našeg showa: ''Dođi 'vamo!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško kao Loreen - 5 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 4 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 2 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 1 +20 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 3 Celebrity Pobjednica Eurosonga na bini našeg hit-showa: ''Ti si večeras dokazala koliko si velika!''

Pogledaji ovo Faris Pinjo - 3 Celebrity Kada smo mislili da smo sve vidjeli, uslijedilo je iznenađenje kakvom se nitko nije nadao: "Čak i kada te sajla povukla..."

Pogledaji ovo Minea i Mario Roth Celebrity Pogledajte tko je izazvao ovakvu reakciju Minee i Marija i zašto: ''Težak zadatak za takvo malo tijelo''

Pogledaji ovo Minea i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Celebrity Kakvo iznenađenje u našem hit-showu, neočekivani gost posebno je obradovao Mineu: "Naša ljubav traje već skoro 30 godina!"

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 3 Celebrity Prepoznajete li našu slatku pjevačicu kao legendarnog glazbenika? Bilo ju je dosta strah ovog zadatka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene