haljina od 17.000 kn

Kerumovu Fani nismo dugo vidjeli: Ukrala svu pozornost mužu dok je šetala u uskoj, skupocjenoj haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani i Željko Kerum vjenčali su se 2013. u Rimu pred 20-ak uzvanika.

Poduzetnik i političar Željko Kerum (59) izašao je na biralište u Splitu u društvu svoje supruge Fani (35) i njihove djece Eleonore, Zvonimira i Frane. 

Pogledaj i ovo Željko Kerum Ne viđamo ih često Željko Kerum i njegova Fani nakon dugo su se vremena prošetali zajedno, evo kakve su reakcije izazvali kad su se pojavili na rivi!

No malo tko je zamjećivao bivšeg splitskog gradonačelnika uz njegovu dragu koju nismo dugo vidjeli. Fani je zablistala u uskoj cvjetnoj haljini, dok je torbicu uskladila s natikačama s mašnama, a u kosi je imala blage valove. Ni Kerum ni njegova supruga nisu imali zaštitne maske za lice. 

Inače, kreacija koju je obukla potpisuje brend Dolce&Gabbana i prodaje se za 2290 eura (oko 17.300 kuna), kako piše 24sata. Njezina je torbica marke Fendi i cijena joj je 2300 eura za standardnu veličinu, dok veće stoje i do 2600 eura. 

Kerumu je Fani druga supruga i vjenčali su se 2013. pred 20-ak uzvanika. Bivši splitski gradonačelnik u prvom braku s Ankicom dobio je sinove Joška i Zvonu te kćer Nevu. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene