Taj stas, glas, pokreti!

Pogledajte kako to izgleda kad se kršni momak pretvori u damu, a i koje su to zanosne ljepotice koje je zasjenio!

Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 5 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 4 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 3 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 2 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 1 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 6 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek +4 Fabijan Pavao Medvešek Galerija

Fabijan Pavao Medvešek i Lana Klingor Mihić ispričali su u "Backstageu s Miom" što im je najteže palo u transformaciji.

Popularni show "Tvoje lice zvuči poznato" vratio se na Novu TV, a trećom emisijom zavladale su zanosne ljepotice u koje su se pretvorili natjecatelji.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 1 Kao iz Hollywooda Minea se veseli novoj večeri uz omiljeni show, a najavila ga je u haljini s iznimno neobičnim korzetom!

Fabijan Pavao Medvešek transformirao se u Claudiju Beni i želio je izvesti sve na vrijeme i u dogovorenom obliku. Priznao je koji mu je dio kod preobrazbe bio najteži, iako mu je uloga dobro sjela. 

Lana Klingor Mihić vješto se transformirala u Rihannu, a otkrila je zbog čega joj je teško pala slavna pjevačica koja ju je zapala. 

Lu Jakelić je ove nedjelje fantastično izvela Ciaru i odnijela pobjedu. "Lijepo je vidjeti svoje ime na vrhu", rekla je Lu. 

Što su još ispričali natjecatelji Miji Kovačić u emisiji "Backstage s Miom", poslušajte u našem videu. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene