Što kažete?

Slatkica iz serije ''Gulperi'' kojoj se svi dive zbog jedinstvenog izgleda iznenadila novim imidžem, pogledajte kako joj pristaje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ezgi Gor odlučila je izravnati svoje prirodne kovrče pa pokazala na Instagramu kako joj pristaje ravna kosa.

Turska glumica Ezgi Gor osvojila je gledatelje malih ekrana u seriji "Gulperi" u kojoj je glumila Artemis Aydin, a mnogi su je uočili zbog jedinstvenog izgleda i neobične ljepote.

Ezgi ima samo 17 godina, ali glumi gotovo već pola svoga života. Već se s devet godina pojavila prvi put u filmu "El Yazisi", no najveću joj je slavu donio upravo lik Artemis Aydin u "Gulperi".

O njezinoj popularnosti svjedoči i brojka od 174 tisuće pratitelja na Instagramu, gdje često objavljuje nove fotografije, na račun kojih dobiva same komplimente. Jednom od posljednjih fotografija Ezgi pokazala je kako izgleda bez prepoznatljivih kovrča koje su joj zaštitni znak nakon što ih odlučila izravnati.

"Ravna kosa??!!", napisala je uz fotografiju kao da ni sama ne vjeruje da je to ona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ezgi Gör (@ezgi_gor)

I dok se nekima promjena mnogima svidjela, drugima je draža u prirodnom izdanju.

"Jako si lijepa", "Ovo je jako slatko", "Prava si slatkica", "Tvoja kosa, izgledaš prelijepo", "Kovrčava kosa ti ljepše stoji, "Vrati kovrče", "Meni se baš sviđaš", dio je komentara koje je dobila.

Osim sa setova Ezgi na Instagramu objavljuje i neke trenutke iz života iza kamere pa se tako pohvalila da se i privatno druži sa zgodnim glumcem Burakom Dakakom te da se odlično slažu. Zato nije trebalo proći puno vremena da krenu glasine o tome da između njih postoji nešto više od prijateljstva, ali to zasad niti jedno od njih nije potvrdilo.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene