novi udarac

Dali ostavke: Eurosong u ozbiljnim problemima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tri mjeseca prije 62. Eurosonga, najveće europsko glazbeno natjecanje u ozbiljnim je problemima.

Izbor za pjesmu Eurovizije trenutno je u velikim problemima. Naime, samo tri mjeseca prije održavanja ovogodišnjeg Eurosonga 21 član ukrajinskog tima za organizaciju dao je otkaz. Javnost su o svojoj odluci obavijestili zajedničkim priopćenjem. U njemu navode da su problemi počeli već početkom prosinca kada je EBU dao zeleno svijetlo Ukrajini za održavanje natjecanja.

Pogledaj i ovo Teya Dora - 1 studirala je pjevanje americi Tko je Teya Dora koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu? Svi se čude njezinim godinama, a napisala je i brojne poznate hitove!

"Već smo tada shvatili da je dio naših odluka promijenjen s imenovanjem novog šefa natjecanja koji je imao potpunu kontrolu nad svim događanjima. To je imenovanje i sve radnje koje su ga pratile potpuno zaustavilo mukotrpan rad našeg tima. Više smo puta pokušali kontaktirati Državni odbor za televizijska i radijska emitiranja te predstavnike kabineta ministara, međutim dogovor nije postignut i ovo je jedino moguće rješenje. Zahvaljujemo se svim radnicima koji su sudjelovali u ovom projektu i nadamo se da će naši nasljednici uspjeti dovršiti započeto", poručili su dosadašnji organizatori prenosi Eurosong.hr.

Hoće li ostavke ugroziti održavanje ovogodišnjeg Eurosonga za sada nije poznato. No s obzirom da su ulaznice za dva polufinala i finale od jučer u prodaji čini se da ipak nije sve tako crno.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene