Emotivna poruka

Mirela Forić poručila suprugu Dariju: "Ovog se vikenda vraćaš tamo gdje pripadaš, pokaži im kako se to radi!"

Mirela Forić Srna i Darijo Srna (Foto: Instagram) Mirela Forić Srna i Darijo Srna (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Forić Srna i Darijo Srna (Foto: Instagram) +0 Vanja Modrić i Mirela Forić Srna (Foto: Instagram) Galerija

Uoči povratka na nogometne terene, Mirela Forić Srna je suprugu Dariju uputila emotivnu podršku, punu ljubavi i ohrabrujućih riječi.

Sve ima svoj kraj pa tako i crni dani u karijeri domaćeg nogometaša Darija Srne. Naime nakon što je dobio suspenziju igranja nogometa, u trajanju od 17 mjeseci, od strane ukrajinskog Nacionalnog centra za borbu protiv dopinga, Darijo se vraća na teren.

Pogledaj i ovo Darijo Srna (Foto: Instagram) Baš slatko Srna pokazao romantičnu stranu i supruzi čestitao rođendan, na komplimentima i lijepim riječima nije štedio

Tako bi ovog vikenda trebao zaigrati za talijanski klub Cagliari, a njegova supruga Mirela Forić Srna mu je putem društvenih mreža uputila emotivnu poruku podrške i ljubavi.

 

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

"Prije gotovo godinu dana rekao si:"To neće biti kraj moje karijere. Obećajem ti to". Vjerojatno smo ti i ja bili jedini koji su u to zapravo vjerovali. Ali uspio si! Nikada ne odustaješ, kada većina nas bi, ja zasigurno, ti si prošao kroz najgore s glavom visoko podignutom jer si znao da nisi ništa skrivio!

Izrazito sam ponosna na tvoju hrabrost, upornost i dostojanstvo koje si pokazao na tom teškom putu, ali sam također sigurna da si naučio puno o životu, ljubavi i sebi nego ikad prije! Ovog vikenda se vraća tamo gdje pripadaš, u svoju igru, pokaži im kako se to radi, jer jedno sigurno znam o tebi.. To je da nikada nećeš izgubiti borbu!", napisala je emotivna Mirela.

 

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene