Izgovori, izgovori!

Bivšeg je ostavila jer nije bila spremna za brak, a onda se godinu dana nakon prekida udala za drugog

Elsa Pataky i Adrien Brody (Foto: AFP) Elsa Pataky i Adrien Brody (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky i Adrien Brody (Foto: AFP) Elsa Pataky i Adrien Brody (Foto: AFP) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) +0 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) Galerija

Elsa Pataky poznata je kao supruga Chrisa Hemswortha, no prije njega ljubila je Adriena Brodyja.

Španjolska glumica Elsa Pataky nedavno je održala press konferenciju u rodnom Madridu.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth i Elsa Pataky Je li moguće? Slovili su kao omiljeni bračni par i sve je bilo kao idila, ali onda je nešto postalo čudno : "Sve je izgledalo savršeno na slikama, ali..."

Tamo je promovirala odjeću jednog poznatog brenda, a progovorila je i o bivšoj prijateljici Miley Cyrus i njezinom bivšem suprugu Liamu Hemsworthu, bratu Elsinog supruga Chrisa Hemswortha.

Iako su djevojke godinama bile bliske prijateljice, glumica je jasno dala do znanja što misli o njihovom razvodu i pjevačici koja je navodno glavni krivac za njega zbog raskalašenog ponašanja.

"Nakon prekida veze kojoj si posvetio 10 godina, Liam je malo pogođen, no odlično se nosi sa svime. On je jak dečko i zaslužuje samo najbolje. Zapravo, mislim da zaslužuje puno bolje od ovoga", komentirala je kratko 43-godišnjakinja jasno dajući do znanja na čiju je stranu stala.

Ipak, njezina nas je pojava u crnom od glave do pete u Madridu podsjetila na njezinu ljubavnu zavrzlamu s oskarovcem Adrienom Brodyjem u kojeg se zaljubila 2006. godine.

Dugo se šuškalo kako je glumac htio učiniti korak više te se vjenčati, no njegova partnerica tada nije bila spremna za brak i obitelj, što mu je otvoreno i rekla.

Iako nikada nisu dali službenu izjavu zbog prekida, prestali su se zajedno pojavljivati na crvenim tepisima upravo 2009. godine.

Godinu dana kasnije, točnije početkom 2010. godine, Elsa je upoznala ljubav svog života, plavokosog "Thora", Chrisa Hemswortha, zbog kojeg se kasnije preselila u Australiju. Par je upoznao zajednički agent, a već krajem iste godine bili su u braku.

Par danas ima troje djece, pa se čini kako Adrien jednostavno nije bio pravi za nju. Ipak, plavokosi Australac bio je fatalan, a čini se kako su golupčići zaljubljeni kao prvog dana. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač i Olivia Culpo (Foto: Instagram) +3 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Pozamašni dekolte uspješne hrvatske influencerice za svjetlucavo doba godine: "Koja ljepota!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene