Malo se doradila

Možda je nekoga i uvjerila u to da je prirodna ljepotica, ali stare fotke govore više od riječi

Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Instagram) Ellie Goulding (Foto: Instagram) +0 Ellie Goulding (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Ellie Goulding napunila je 33 godine, a mi smo se prisjetili kako je nekoć izgledala,

Populrna britanska pjevačica Ellie Goulding danas je udana 33-godišnjakinja koja se skrasila te su dani ludih tuluma i mijenjanja ljubavnika daleko iza nje. Ova plavokosa dama dobro je poznata pripadnica svijeta slavnih i bogatih, a proslavila se prije desetak godina kada je počela izbacivati jedan glazbeni hit za drugim. 

Pogledaj i ovo Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Nadmašila samu sebe Ovakvim se mišićima malo tko može pohvaliti i priželjkuju ih žene, ali i mnogi muškarci: "Tijelo ti je živa vatra"

Svi pamte i još uvijek pjevuše njezine najveće hitove poput pjesama "Burn" i "Love Me like You Do", no malo tko se sjeća kako je ona izgledala na samom početku svoje karijere. Naime, danas je Ellie savršeno fit žena punih usana i bujnih oblina, no nije uvijek bila takva. 

Iako se pokušava prezentirati kao jednostavna i prirodna djevojka iz susjedstva i buntovnica, od njezine prirodnosti nije mnogo ostalo, a to je itekako jasno ako pogledate njezine stare fotografije.

Tada Ellie nije imala bujne usne niti je toliko polagala u održavanje savršene linije, a ni jagodične kosti na licu joj nisu bile izražene kao što su to sada. Sveukupno, iz jednog pogled na fotke iz njezine mladosti i one danas, jasno je jedno - plastika i fotošop zamijenili su prirodnost. 

Mnogi su Ellie smatrali vrlo privlačnom od samih početaka njezine karijere, pa se tako danas mogu čuti komentari kako joj silne korekcije i dorade kod estetskog kirurga uopće nisu bile potrebne, no čini se kako su nesigurnosti pjevačice prevagnule, pa se ipak izoperirala. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s me in pink to mark @centrepointuk 50th anniversary. The work you do is extraordinary and I am so proud to be a patron x @act_n1

Objavu dijeli elliegoulding (@elliegoulding)


1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić s obitelji (Foto: Profimedia) +1 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Celebrity Fotka vrijedna pola milijuna lajkova: Luka Modrić oduševio prizorom kakav se rijetko viđa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene