Dirljiva objava

Zvijezda hit-filma "Juno" udala se za mlađahnu plesačicu

Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Galerija

Ellen Page udala se za plesačicu Emmu Portner. Cure su sretnu vijest objavile na Instagramu.

Glumica Ellen Page udala se za svoju partnericu, plesačicu i koreografkinju Emmu Portner, izvijestio je par na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) PrepoznajETE LI GA? Znali smo ju kao Ellen, ali danas je Elliot - nakon drastičnog poteza kaže da se konačno osjeća kao muškarac

Page (30) i Portner (22), obje porijeklom Kanađanke, na Instragramu su u srijedu postavile fotografiju na kojoj zajedno poziraju, a na rukama imaju zlatno vjenčano prstenje.

"Ne mogu vjerovati da sam uspjela prizvati ovu iznimnu ženu u svoj život", napisala je Page, a Portner joj je odgovorila "Volim te". Ellen Page je karijeru započela na kanadskoj televiziji u emisijama "Pit Pony", "Trailer Park Boys" i "ReGenesis."

Godine 2007. bila je nominirana za nagradu Oscar za ulogu trudne tinejdžerice u filmu "Juno", a zapaženu je ulogu ostvarila i u filmu "Gorki slatkiš" iz 2005. Osvojila je brojne filmske nagrade.

Godine 2008. sudjelovala je u nizu reklama organizacije USCB, pozivajući na kraj vojne diktature u Mjanmaru. 2014. je otvoreno priznala da je lezbijka tijekom govora za organizaciju Human Rights Campaign. (Hina)

 

Can’t believe I get to call this extraordinary woman my wife. @emmaportner

A post shared by @ ellenpage on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene