PrepoznajETE LI GA?

Znali smo ju kao Ellen, ali danas je Elliot - nakon drastičnog poteza kaže da se konačno osjeća kao muškarac

Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Galerija

Glumac Elliot Page bio je na operaciji koja mu je pomogla da se osjeća više kao muškarac.

Glumac Elliot Page potvrdio je medijima vijest da se podvrgnuo vrhunskoj operaciji promjene pola na svom transrodnom putovanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Dobila podršku Glumica koja je u braku s plesačicom šokirala je novim priznanjem, a reakcije njezinih prijatelja i kolega se ne stišavaju

Zvijezda filma "Juno", kojeg smo nekad znali i kao Ellen Page bio je na operaciji kojom se uklanja tkivo dojke kako bi se postigao željeni muževniji izgled.

"To je u potpunosti promijenilo moj život", izjavio je za magazin Time i dodao da ga je operacija oslobodila od totalnog pakla koji je prolazio tijekom puberteta i omogućila da mu se konačno može pogledati u ogledalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Vijest o vlastitoj transrodnosti Elliot je sa svijetom podijelio u prosincu prošle godine i to putem društvenih mreža.

"Sretan sam što ovo pišem i da sam ovdje. Da sam konačno stigao do ovog mjesta u svom životu. Zahvalan sam na nevjerojatnim ljudima koji su me podržavali na mom putu. Ne mogu dovoljno ni izraziti kakav je izvanredan osjećaj konačno voljeti samoga sebe", zaključio je 34-godišnji glumac.

Njegova supruga Emma Portner izjavila je da je jako ponosna na Elliota, ali ipak su se odlučili razići i svatko krenuti svojim putem pa je Elliot u siječnju podnio zahtjev za razvodom nakon tri godine braka.

"Nakon dugog razmišljanja i pažljivog razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Izuzetno se poštujemo i ostajemo bliski prijatelji", objavili su u zajedničkoj službenoj izjavi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Snježana Mehun +0 Snježana Mehun inMagazin Snježana Mehun otkrila kako će izgledati njezino treće vjenčanje, ali i tko će joj pjevati na svadbi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene