nema joj ravne

Impozantan nadimak prati je još i danas, a ova bezvremenska ljepotica sada je otkrila tajnu svog nevjerojatnog izgleda

Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) elle macpherson, arpad busson (Foto: Getty) elle macpherson, jeffrey soffer (Foto: Getty) +0 elle macpherson, Gilles Bensimon (Foto: Getty) Galerija

Elle Macpherson već godinama prati nadimak "The Body", a australska ljepotica sada je otkrila tajnu svojeg mladolikog izgleda.

Australska manekenka Elle Macpherson i u 58. godini izgleda senzacionalno, a diljem svijeta je poznata zbog svoje nevjerojatne figure. 57-godišnja ljepotica sada je na svojem blogu otkrila tajnu besprijekorna izgleda.

Pogledaj i ovo Elle Macpherson - 15 Jedna jedina! Poslije ove fotografije jasno je zašto je zovu ''The Body'', tajnu svog dobrog izgleda u 59. godini otkrila je nedavno!

Elle je istaknula kako svoju kožu i tijelo održava mazanjem kremama do četiri puta dnevno, pilingom i posebnom rutinom dr. Barbare Sturm vrijednom 1400 dolara. Pilingom njeguje cirkulaciju krvi i limfa te na isti način čisti organizam od toksina. Kreme koje upotrebljava sastoje se od povrća te je sve što koristi na prirodnoj bazi. "Smatram da je najbolja njega za lice ono što jedete i stavljate u svoj organizam", zaključila je bezvremenska ljepotica.

Uz sve to, Elle pije tri litre vode dnevno i prije spavanja stavlja masku za lice. Tvrdi i kako je plivanje u hladnoj vodi odlično za održavanje svježine kože, a pazi da ne pije alkohol i ne puši. Svakodnevno vježba od 6:30, a u 8 jede doručak te se takve rutine drži već dugi niz godina.

Elle, koja inače već odavno ima i nadimak "The Body", svoje savjete dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije i snimke različitih tretmana. Slavna manekenka jedna je od suosnivačica i kreativnih direktorica kompanije WelleCo, koja se bavi prodajom dodacima prehrani koji sadrže alkale.

Elle Macpherson se 2013. udala za 52-godišnjeg poduzetnika Jeffreyja Soffera, a prema pisanju stranih medija, razveli su se 2017. godine i manekenka je iz braka izašla bogatija za 79 milijuna dolara. Od prvog muža, 20 godina starijeg modnog fotografa Gillesa Bensimona, razvela se nakon tri godine braka. S financijerom Arpadom Bussonom dobila je dvoje djece, sinove Arpada Flynna i Aureliusa Cya. Kako pišu strani mediji, Elle je trenutačno u vezi sa 63-godišnjim britanskim liječnikom Andrewom Wakefieldom, koji je još u braku.

Osim u manekenskim, nakratko je zaplivala i u glumačkim vodama odigravši glavnu ulogu u filmu "Sirene" 1994. godine. Elle se radi filma skinula potpuno gola, a američki mediji tada su tragali za njezinim privatnim golišavim fotografijama kod obitelji i prijatelja, pa ih je manekenka odlučila preduhitriti. Naime, odradila je snimanje za magazin Playboy za svibanj 1994., a kako je rekao fotograf koji ju je slikao, cijeli posao odrađen je prema njezinim uvjetima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Profimedia) +3 Demi Lovato (Foto: Profimedia) Nekad i sad Droga i alkohol potpuno su izmijenili ljepoticu kakvu pamtimo s početka karijere, teško ju je prepoznati na prvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene