Ella Dvornik snimila video u kojem sa zaručnikom priča na hrvatskom. Video je nazvala 'Lekcije za preživljavanje u Hrvatskoj'.


Ljubav ne poznaje ni godine ni teritorijalne granice. To je na svom primjeru dokazala i Ella Dvornik. Ona je već neko vrijeme u sretnoj vezi s 13 godina starijim britanskim marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom. Charles i Ella često putuju svijetom, uživaju u hrani i zajedničkim trenucima.

Vezani članci Severina Maja, Severina, Indira i Ella na početku svojih karijera izgledale su potpuno drugačije, pogledajte stare fotografije! Ella Dvornik i Charles Pearce Poslije kratke pauze Ella i Charles opet su skupa, a među komentarima su se našla i neka baš zanimljiva pitanja!

Iako žive u britanskoj prijestolnici, par je posljednih mjeseci koristio svaku priliku za provod i odmor u Hrvatskoj. Kako bi Charles bio kao i svaki pravi Hrvat, morao je naučiti osnovne lekcije za preživljavanje. U tome mu je pomogla Ella, a Charles je pokazao svoje znanje i razumijevanje hrvatskog jezika. Sve to snimila je mlada Ella koja inače ističe ljubav s Charlesom na društvenim mrežama. Objavljuje njihove fotografije, videa i ljubavne statuse.

To je učinila i ovaj put. Snimila je video u kojem sa zaručnikom priča na hrvatskom. Video je nazvala 'Lekcije za preživljavanje u Hrvatskoj-Charles govori Hrvatski'.  Kako su komunicirali i koliko Charles razumije hrvatski pogledajte u videu.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju