Što vi kažete?

Ella Dvornik pohvalila se novom frizurom i dobila stotine pohvala: "Ovo ti je naj friz ikad"

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik na Instagramu je pokazala novi imidž.

Naša uspješno blogerica i influencerica Ella Dvornik još malo odbrojava do rođenja svog drugog djeteta, a dok je još u jednom komadu odlučila je iskoristiti vrijeme za uljepšavanje i promjenu imdiža.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

29-godišnja Ella se na profilu na Instagramu pohvalila novom frizurom koja ju, kako sama kaže, vratila u neka davna vremena.

"Prisjećanje na mladost. Na cik cak frizure nakon pletenica. Iskreno, jeste li spavale s pletenicama da dobijete ovaj efekt", napisala je Ella uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Njezinim se obožavateljicama promjena svidjela, a i mnoge su se prisjetile vremena u kojima su nosile istu ili sličnu frizuru.

"Ti blistaš", "Daa, stalno sam spavala s pletenicama", "Prekrasna si, a frizura je top", "E ovo ti je naj friz ikad", "A kako si lijepa, baš ti stoje trudnoće", "Ella draga, uvijek si bila prekrasna djevojka ali majčinstvo ti fakat stoji", "Tebi odlično stoji ta frizura", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene