Jako su slatki!

Ella čestitala svom dragom Charlesu 28. rođendan, a odlučila se i za mudar potez kako bi još više uživali u proslavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik je na društvenim mrežama čestitala svom suprugu Charlesu Pearceu 28. rođendan, iako on zapravo slavi 48.

U obitelji influencerice i blogerice Elle Dvornik ovih dana ima nekoliko dobrih razloga za slavlje jer nakon što su ona i suprug Charles s kćerima preselili u Istru, proslavili su i njegov 48. rođendan.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

30-godišnja Ella svom je Charlesu na društvenim mrežama čestitala njegov dan na svoj način, a otkrila je kako su odlučili iskoristiti usluga čuvanja djece kako bi njih dvoje mogli uživati sami u proslavi.

"Dragi mužu, sretan ti 28. rođendan, ponovno! Nazdravimo još puno zajedničkih rođendana, tijekom kojih ćemo ostati mladog duha dok nam tijela stare. Zauvijek 28! Volim te", napisala je romantična Ella uz Charlesovu nasmiješnu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Sretan ročkas najboljem suprugu Balkana. Charles, budi sretan, živ i zdrav i slušaj svoje curke", "Sretan, ja sam stala na brojki 21", "Sretan rođendan i prvi parti u novoj kući", "Neka je sretan", "Sretan rođendan ovom divnom čovjeku", "Sretan rođendan, mladiću", samo je dio čestitaka i lijepih želja koje je dobio od Ellinih pratitelja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene