ona ne stari

Glumica u 55. oduševljava seksi slikama, a pohvalila se i čime vješto barata u kućnoj karanteni

Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Galerija

Elizabeth Hurley oduševljava seksi fotografijama, no otkrila je da 11 dana nije oprala kosu, a našminkala se samo radi slikanja.

Glumica Elizabeth Hurley (54) u kućnoj je karanteni zbog koronavirusa u mjestu Herefordshire s obitelji, no ni trenutna situacija ju ne sprječava da objavljuje seksi fotografije. 

Pogledaj i ovo showbuzz povratak u prošlost Maju Šuput nasmijala fotografija koju joj je poslao obožavatelj, otkrila što joj je muž rekao

Elizabeth je nedavno podijelila sliku u donjem rublju, a ovog puta je procijenila da je vrijeme za jednodijelni kupaći kostim. Glumica je za promjenu više pokrila nego otkrila dok je pozirala, no svejedno je ostavila dojam na obožavatelje. 

Inače, Hurley je trenutno kod kuće sa sinom Damianom (17), majkom Angelom (79), tetom i još petero ljudi. Otkrila je kako je s njom i bliski prijatelj koji spada u jako ugroženu skupinu. 

Glumica je istaknula da je veoma sretna što ima obiteljsku kuću u manje naseljenom mjestu dok traje izolacija, a istaknula je i kako ovih dana ne mari za izgled. "Nakon 11 dana konačno sam oprala kosu i stavila malo šminke. Imam nevjerojatne sreće da se nalazim ovdje gdje imam toliko prirode oko sebe", ispričala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Manual labour #lockdown #stayhome #staysafe 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Usto se pohvalila i kako se bavi fizičkim radom i zna koristiti motornu pilu. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica sjetila se bezbrižnih vremena i objavila fotku u badiću: "Daj se češće prisjeti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene