Otkrili i ime

Podijelili fotku iz rodilišta: Edin Džeko i lijepa Amra dobili treće dijete, na svijet stigla malena djevojčica

Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) +0 Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Galerija

Edin i Amra Džeko dobili su treće dijete, malenu djevojčicu kojoj su dali ime Dalia.

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko i njegova lijepa supruga Amra Džeko dobili su svoje treće dijete, na svijet je stigla djevojčica Dalia, a par je sretnu vijest objavio na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Edin i Amra Džeko - 1 Koliko ljubavi! Amra Džeko podijelila je preslatku igru supruga s novorođenom kćerkicom, njena reakcija na oca sve je rastopila!

"Dobro došao na svijet, maleni naš cvijetu. Dalia", napisao je Edin uz fotografiju Amre koja je pozirala s novorođenom kćeri u naručju.

Među brojnim čestitkama našla se i ona našeg reprezentativca Dejana Lovrena

"Čestitke mami i tati. Neka je živa i zdrava", napisao je Dejan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko) on

Vijest da je trudna Amra je objavila u travnju ove godine, također na društvenim mrežama.

"Naša se obitelj u rujnu povećava za jednog člana. I ne brinite se, dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bit ćete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego sada", napisala je sarajevska glumica i manekenka uz fotografiju.

Par se vjenčao 2014. godine i zajedno imaju sina Danija i kćer Unu, a prije braka s Edinom Amra je bila vjenčana za poduzetnika Vladimira Vićentijevića, s kojim ima kćer Sofiju. Obitelj Džeko trenutačno boravi u Rimu, gdje Edin igra za nogometni klub Roma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene