Moderno društvo

'Tek sam sada nabavio mobitel, kao štakori u laboratoriju smo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni bend Pearl Jam je nakon 10 godina objavio novi album 'Lightening Bolt', a koliko se promijenio sam frontmen Eddie Wedder priznao je u intervjuu.

Bend Pearl Jam uvijek je bio prilično buntovan, isticao se u masi kako zbog svojih pjesama, tako i zbog svojeg frontmena Eddieja Weddera.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužno Ovo je bila druga najveća tragedija u povijesti rocka

Eddie je za Huffington Post otkrio nove detalje o svojem privatnom životu, očinstvu, te albumu 'Lightening Bolt'. Pjevač prepoznatljivog glasa odbijao je modernizaciju, no ipak je nabavio mobitel – iako mu se cijela ideja ne sviđa. 'Danas smo previše vezani za svoje mobitele, stalno neke poruke, SMS-ovi, mailovi dolaze i stalno nešto zvoni. Pomalo smo kao štakori u laboratoriju. Izbjegavao sam imati mobitel, no kada su stigla djeca morao sam postati dostupan cijelo vrijeme', priznaje Eddie.

>> Lars Ulrich iz Metallice o slučaju Napster: 'Oni su nas zaj***li, onda ćemo i mi njih'

Nakon što je Pear Jam postigao veliki uspjeh 1991. s albumom 'Ten' s kojeg su proizašli hitovi 'Jeremy', 'Alive', 'Even Flow', 'Black', bend je smanjio intervjue te kontroliraju koje informacije o njima idu van u javnost. Sada je novi album 'Lightening Bolt' vani, a već je i izašao novi singl 'Sirens'. Bend je to koji je često i na turnejama, a trenutno sviraju po Americi.

'Radimo ono što smo oduvijek radili, samo sada na drugoj razini', kaže Eddie koji u zadnje vrijeme sluša pjesme koje daju moć – posebno one posjećene ženama jer ima kćeri. 'Kada je riječ o popularnog glazbi, želim da ima neku vrijednost', naglašava Eddie koji priznaje kako ga je očinstvo promijenilo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene