Kakva fotka!

Ecija Ojdanić pokazala isklesan trbuh: ''10 kilometara odrađenih, glava ispražnjena, nogice lagane''

Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ples sa zvijedama: Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijedama: Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ples sa zvijedama: Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) +0 Ples sa zvijedama: Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Ecija Ojdanić subotu je započela trčanjem i tom prilikom otkrila vitku figuru.

Ecija Ojdanić (44), zvijezda showa ''Ples sa zvijezdama'', na Instagramu se pohvalila kako je provela sunčanu subotu.

Pogledaj i ovo Otvorenje salona žena zmaj Ecija Ojdanić pomutila pamet kratkom haljinom, a u ovom outfitu teško bi itko mogao pogoditi koliko ima godina!

Glumica je dan započela trčanjem.

''A da znate kako tek miriše zrak... 10 km odrađenih! 700 kcal potrošeno, glava ispražnjena, nogice lagane.. idemo dalje u dan'', napisala je uz fotografiju na kojoj je u sportskom topu otkrila i isklesan trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A da znate kako tek miriše zrak... 10 km odrađenih! 700 kcal potrošeno, glava ispražnjena, nogice lagane.. idemo dalje u dan! #morningrun

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Posljednja emisija za Eciju u ''Plesu sa zvijezdama'' bila je četvrta po redu. Glumica se od showa oprostila poslije plesbog dovoboja s Markom Grubnićem i Elom Vuković nakon čega je žiri je presudio i odlučio da Eciju i njezinog partnera Marka Šapinu više nećemo gledati kako plešu.

Glumica je tada na društvenoj mreži podijelila i prigodnu objavu.

''Tata me je nazvao jučer prije emisije i rekao: “Ćeri, lipo san ti reka da nisi za ples. Još si daleko dogurala. I nemoj biti tužna ako ispadneš”. I tako i bi. Bila su ovo 2 i pol luda i intenzivna mjeseca. Još smo i dosta emisija preživjeli @maxus_sapina i ja zahvaljujući glasovima publike. Ples je ozbiljna disciplina kojoj sam se veselila. I zahvalna sam da sam barem malo dublje zaronila u nju. Bilo je lijepo biti dijelom ove lude mašinerije. Držim fige svim preostalim kandidatima da što više napreduju i uživaju. A ja se idem vratiti u svoj život. A najprije na zasluženi odmor. Ljubi vas vaše veselo janje pred klanje'', napisala je tada Ecija.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Djevojački vikend Maje Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput: (Foto: Instagram) Celebrity Maja Šuput napokon pokazala vjenčanicu: Pogledajte prvu fotografiju mladenaca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene