Transformacija!

Ecija Ojdanić pokazala je lice sa šminkom i bez: "Da ne bi netko pomislio da se budim ovako namontirana"

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić sa suprugom i djecom Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 4 Ecija Ojdanić - 6 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 5 +20 Ecija Ojdanić Galerija

Ecija Ojdanić pokazala je spojem dviju svojih fotografija kako ona izgleda prije i poslije snimanja.

Naša lijepa glumica Ecija Ojdanić podijelila je svoju transformaciju prije početka snimanja.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić Iskrice na filmskom setu! Koje glumačke zvijezde nisu odoljele redateljskom šarmu? Ove su priče dokaz da iza kamera život piše još romantičnije scenarije!

Naime, spojila je dvije svoje fotografije gdje je na prvoj u potpunosti bez šminke - umorna i nenaspavana, dok je na drugoj odjevena i sređena za lik knjeginje Anuške.

"Prije i poslije! Transformacija od umorne, neispavane Ecije, u glamuroznu knjeginju Anušu. Da ne bi netko pomislio da se budim ovako namontirana", napisala je Ecija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Preljepa naša", "Uvijek lijepa", "Zgodna", "Ma prekrasna", "Divna", nizali su se komplimenti.

Svojim izgledom u 48. godini svaki puta oduševljava svoje pratitelje, a za to su sigurno zaslužni maratoni koje trči, ali i zdrava prehrana

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +14 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Grašo i Hana uhvaćeni u rijetkim zajedničkim trenucima opuštanja, a imali su i najslađe društvo sa sobom!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Sean Penn i Madonna - 3 +16 Sean Penn i Madonna - 5 Celebrity Madonna je šokirala fanove izgledom, usporedili je s izvanzemaljcem: "Volim ju, ali ne i njezino novo lice, je li ona dobro?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene