''Uvijek djeluje''

Ecija Ojdanić pohvalila se novom frizurom, ali nešto je drugo ukralo svu pozornost: ''Dama sa stilom''

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 4 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 5 Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić - 4 +20 Ecija Ojdanić - 5 Galerija

Ecija Ojdanić novom frizurom i crvenim ružem na usnama nikoga nije ostavila ravnodušnim, a do izražaja su došle i njezine noge u kožnoj minici.

Naša glumica Ecija Ojdanić odlučila je otići frizeru i uzeti vrijeme za sebe.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

Podijelila je fotografiju iz salona kako sjedi na stolici u kožnoj minici koja je istaknula njezine zgodne noge, koje su ukrale pozornost, a uz minicu je kombinirala bijeli pulover i visoke crne čizme. Ecijina isfenirana kosa i crveni ruž potpuno su podignuli cijeli outfit

Ispod objave objasnila je zašto najviše voli odlazak frizeru te kako on utječe na nju:

"Ne znam zašto ispadne da najčešće dogovorim odlazak frizeru ili pranje auta baš po kijametu, ali znam da odlazak frizeru uvijek djeluje ljekovito. Kako na moju kosu, tako na moje raspoloženje."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Bravo za izgled", "Dama sa stilom", "Savršenstvo", "Frizura Vam je top", "Vau top", "Najbolja frizura ikad", pisali su joj pratitelji.

Nedavno je u jednoj objavi spojila dvije fotografije na kojima je pokazala kako izgleda njezino lice sa šminkom i bez nje.

Svojim izgledom u 48. godini svaki put oduševljava svoje pratitelje, a za to su sigurno zaslužni maratoni koje trči, ali i zdrava prehrana.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Matković - 1 Jadranka Matković - 2 Jadranka Matković - 5 Jadranka Matković - 3 +1 Jadranka Matković - 4 Nekad i sad Naša legendarna glumica donedavno je živjela na vodi i imala 39 kilograma, a iz javnog života se povukla: "Ljudi te otpišu, nestao si"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Trainor - 2 Meghan Trainor - 3 Meghan Trainor - 1 Meghan Trainor - 4 +12 Meghan Trainor - 3 Nekad i sad Nekad je prozivala mršave djevojke, a sada je sama skinula 30 kilograma i ne nalikuje na staru sebe

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene