Pukla ljubav

Kleli su se na vječnu ljubav, onda ipak prekinuli, a sada mu ona poručuje: "Žabama nije mjesto s princezama"

Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač ovog su ljeta potvrdili vezu, koju su nedavno prekinuli. Ljepotica je sada na Instagramu cijelu situaciju prokomentirala na sebi svojstven način.

Romansa Ecije Ivušić i Nikole Pokrivača zabavljala je domaću javnost tijekom ljetnih mjeseci, no čini se da je dolazak jesenskih dana zahladio odnos ovog para pa je došlo do prekida. Bivša radijska voditeljica Ecija sama je prije samo nekoliko mjeseci insinuirala da je upravo Nikola "onaj pravi" za nju, no ispada da se malo preračunala. 

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ona je bomba! Nives u hlačama od lateksa istaknula svoj najslavniji adut na dosad neviđen način: "Može li biti veća?"

"Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto, ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N", poručila je ljepotica Nikoli ljetos, a sada mu je pak, u bitno drugačijem tonu, opet posvetila status na Instagramu, tj. dala je do znanja da ona nastavlja dalje sa životom. 

Objavila je fotografiju s Nives Celzijus, s kojom se družila prije nekoliko dana na jednoj modnoj reviji, i objavila poduži tekst.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bila jednom prekrasna draga pametna divna žena koja se tijekom života puno trudila, ostvarivala i puno radila na sebi i općenito puno radila, da bi privređivala za svoju obitelj i sebe. Međuostalim da bi si mogla kupiti i Jimmy Choo cipele. Jednog dana došla je s taxijem (ne kočijom) na modnu reviju (ne bal) gdje ju je čekala frendica (ne princ). Sva sreća pa ju ta frendica voli bar jednako (ili čak i više) kao što bi ju volio neki njen princ i sva sreća pa nije izgubila cipelu na balu (ups, reviji), pa ju frendica nije morala tražiti po cijelom kraljevstvu (ups, Velesajmu), nego joj je samo pridržala cipelu koja ju je na trenutak žuljala. Jer tako bude kad te netko voli. Ne pusti te da pobjegneš i lutaš po kraljevstvu, nego je uvijek tu, uz tebe. I pridrži te kad te nešto žulja, boli, kad treba. Jer cipela jednom kad spadne, teško da će opet savršeno pristajat. Ipak se to događa samo u bajkama. I eto priče o našoj modernoj Pepeljugi. Divna, blista i voljena je. I frendica je uvijek tu, by her side. Hvala ti Nives što sam bila tvoj “princ” tu večer, a frendica ću biti svaku ostalu. Hm... kad bolje razmislim ovo nije gotova priča i ovo je čista bajka. Ne znam samo kako da je nazovem jer mi Niveljuga čudno zvuči 😂. Pa nek ostane bezimena. Uvijek sam govorila da bajke treba živjet, a ne prepričavat. Čim ih kreneš prepričavat, znači da su gotove. A ova nije. Ipak smo mi žene, jake na djelima, ne samo riječima. Imamo još puno balova za pokorit, još puno Jimmyca za kupit, još puno cipela jedna drugoj za pridržat, sve dok nas ne prestane žuljat i ne stanemo opet čvrsto na obje noge. Ovako nekako je moderna pepeljuga istisnula onu staromodnu. I nek je. Ženska ima bolje cipele (i to obje cipele), bolje prijevozno sredstvo (koje se neće pretvorit u nešto jestivo poslije ponoći), bolje kraljevstvo (jer u ovom kraljuje ona sama) i boljeg princa (frendicu). Sve drugačije, ali jedno zajedničko. Happily ever after je tu. Kako god okreneš, jer tvoja sreća ovisi o tebi samoj. A princ ako uleti... Pa neka uleti, pustit ćemo ga. Ali samo onog za kojeg smo sigurne da se neće vratit natrag u žapca. Jer žabama je mjesto u bari s drugim žabama, ne u kraljevstvu s princezama 💕

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

"Bila jednom prekrasna draga pametna divna žena koja se tijekom života puno trudila, ostvarivala i puno radila na sebi i općenito puno radila, da bi privređivala za svoju obitelj i sebe. Među ostalim da bi si mogla kupiti i Jimmy Choo cipele. Jednog dana došla je s taksijem (ne kočijom) na modnu reviju (ne bal) gdje ju je čekala frendica (ne princ). Sva sreća pa ju ta frendica voli bar jednako (ili čak i više) kao što bi ju volio neki njezin princ i sva sreća pa nije izgubila cipelu na balu (ups, reviji), pa ju frendica nije morala tražiti po cijelom kraljevstvu (ups, Velesajmu), nego joj je samo pridržala cipelu koja ju je na trenutak žuljala", započela je Ecija.

"Jer tako bude kad te netko voli. Ne pusti te da pobjegneš i lutaš po kraljevstvu, nego je uvijek tu, uz tebe. I pridrži te kad te nešto žulja, boli, kad treba. Jer cipela jednom kad spadne, teško da će opet savršeno pristajati. Ipak se to događa samo u bajkama. I eto priče o našoj modernoj Pepljugi. Divna, blista i voljena je. I frendica je uvijek tu, by her side. Hvala ti, Nives, što sam bila tvoj 'princ' tu večer, a frendica ću biti svaku ostalu", nastavila je znakovito.

"Hm... kad bolje razmislim ovo nije gotova priča i ovo je čista bajka. Ne znam samo kako da je nazovem jer mi Niveljuga čudno zvuči. 😂 Pa nek' ostane bezimena. Uvijek sam govorila da bajke treba živjeti, a ne prepričavati. Čim ih kreneš prepričavati, znači da su gotove. A ova nije. Ipak smo mi žene, jake na djelima, ne samo riječima. Imamo još puno balova za pokoriti, još puno Jimmyca za kupiti, još puno cipela jedna drugoj za pridržati, sve dok nas ne prestane žuljati i ne stanemo opet čvrsto na obje noge. Ovako nekako je moderna pepeljuga istisnula onu staromodnu. I nek' je", dodala je.

"Ženska ima bolje cipele (i to obje cipele), bolje prijevozno sredstvo (koje se se neće pretvorit u nešto jestivo poslije ponoći), bolje kraljevstvo (jer u ovom kraljuje ona sama) i boljeg princa (frendicu). Sve drugačije, ali jedno zajedničko. Happily ever after je tu. Kako god okreneš, jer tvoja sreća ovisi o tebi samoj. A princ ako uleti... Pa neka uleti, pustit ćemo ga. Ali samo onog za kojeg smo sigurne da se neće vratiti natrag u žapca. Jer žabama je mjesto u bari s drugim žabama, ne u kraljevstvu s princezama", zaključila je svoju propovijed Ecija. 

Podsjetimo, šuškanja kako par nije uspio dalje od ljetne romanse prvi su se put pojavila uoči Ecijina 33. rođendana kada se Nikola nije pojavio u jednom zagrebačkom restoranu u kojem je ona slavila uz bliske prijatelje, kao što su Snježana Mehun, Nives Celzijus i Dalibor Petko.

Iako je tada vjerovala kako s Nikolom ima mnogo više zajedničkih točaka no s nekim bauštelcem ili prodavačem lubenica, čini se da se Ecija zaletila sa zaključkom, pa sada priča potpuno drugačiju priču. Da nogometaša želi istjerati i iz sjećanja i iz života, dokazuje i činjenica da je sve njihove zajedničke fotografije kojima se hvalila tijekom ljeta - pobrisala. 

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert (Foto: Facebook) Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) +12 Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) Celebrity Kathy se ne zaboravlja lako: Podsjetimo se što joj je Bilman rekao nakon što je vidio njezin nastup

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene