Isabel Marant pour H&M

Domaće zvijezde zabljesnule francuskim šikom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnoštvo poznatih lica nije propustilo predstavljanje kolekcije francuske dizajnerice Isabel Marant. Kako je bilo pogledajte u galeriji.

Stvarna odjeća koja oslikava trenutak – to je ravan kredo Isabel Marant. Za kolekciju 'Isabel Marant pour H&M', pariška dizajnerica je osmilila eklektičnu garderobu, odabirući najomiljenije i legendarne komade iz svoje karijere. Rezultat je miks urbanih nezaobilaznih komada koji odišu karakterističim pariškim šarmom.

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Blista! Godinama je jedna od najljepših Hrvatica, no je li trenutačno i najzanosnija domaća trudnica?

>> Stylish Vikend: Modno usklađeni poznati špiceri u centru Zagreba

'Oduševljena sam što je po prvi put Isabel Marant kreairala i dječju kolekciju. Jako mi se sviđaju identični komadi za djecu kao i za odrasle', rekla je Iva Balaban.

Mnoga poznata lica poput Ive Balaban, Jelene Veljače, Ive Šarić Leko, Tamare Garbajs, Anite Dujić, Nine Badrić, Nikoline Ristović Pišek, Nataše Janjić, Anice Kovač, Viktorije Rađe i oko 200 uzvanika iz modne i lifestyle scene uživali su u opuštajućoj shopping večeri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene