Dolores Lambaša stradala u prometnoj nesreći

UMRLA DOLORES LAMBAŠA

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Velike Kopanice preminula je glumica Dolores Lambaša. Nesreću je izazvao Lambašin kolega Stojan Matavulj s kojim je bila u automobilu.

'Jutros u 7,20 sati u našu ustanovu primili smo žensku osobu politraumatiziranu i u stanju šoka te s teškim ozljedama koje ugrožavaju život. Odmah je upućena u operacijsku salu gdje je učinjena reanimacija i svi kirurški postupci hemodinamske stabilizacije. Bolesnica je trenutačno na odjelu intenzivne skrbi gdje se provode postupci stabilizacije stanja i oporavaka. Ozlijede su teške i opsežne. Teško je govoriti o tome kako će se razvijati situacija. ISS kod koji mjeri intenzitet ozljeda je preko 60 što upućuje na ozbiljnost ozljeda i zahvaćenost više organskih sistema', rekao je Josip Samardžić, voditelj Odjela kirurgije Opće bolnice Josip Benčević, piše Brodportal.hr.

Neslužbeno doznajemo da je kod 32-godišnje Dolores Lambaše bila riječ o obilnom krvarenju u toraksu i abdomenu.

Pogledaj i ovo Dolores Lambaša i Lana Radeljak netko tko joj je puno značio Isplivala posebno emotivna fotografija naše tragično preminule glumice, pogledajte u čijem je društvu bila

>> Kolege i fanovi ostavljaju poruke podrške: 'Dolores, ti si naša lavica!'

>> Otac Dolores Lambaše: 'Ono što su mi jutros kazali nije dobro'

Podsjećamo, jutros oko 6,45 sati na autocesti A3 (sjeverna kolnička traka), kod Velike Kopanice (Brodsko-posavska županija), u smjeru Zagreba, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, od kojih jedna (Dolores) teško te je zbrinuta u slavonskobrodskoj bolnici na odjelu reanimacije.

Nesreću je skrivio 52-godišnji muškarac, varaždinski glumac Stojan Matavulj koji je vozio automobil Nissan u kojem se nalazila Dolores, a koji je naletio na WV Polo slavonskobrodskih registarskih oznaka zbog ne držanja dovoljnog razmaka. 40-godišnji vozač Pola lakše je ozlijeđen, a Dolores je od siline udarca ispala iz automobila.

Protiv Matavulja je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Nakon kontakta dvaju vozila, došlo je i do njihova prevrtanja te su sletjeli s kolnika.

Dolores je zadobila ozljede opasne po život i odvezena je na odjel reanimacije bolnice dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu. Trenutno se nalazi na Odjelu za intenzivno liječenje.

Kazališna i filmska glumica

Na malim ekranima lijepu su Dolores gledatelji već mogli vidjeti u glavnim ulogama, u serijama ‘Dobre namjere’ i ‘Zakon ljubavi’, dok je na kazališnim daskama zapamćena u predstavi Zagrebačkog HNK, ‘Dom Bernarde Albe’, u režiji Božidara Violića gdje je glumila glavnu ulogu Adele.

Film kojim se najviše ponosi je ‘Vjerujem u anđele’, a nagrađen je sa sedam nagrada publike diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene