Kuća od karata

Posljednja sezona hit-serije: Spacey ''odletio'' zbog teških optužbi, no to ipak nije kraj

Greg Kinnear (Foto: Getty) Greg Kinnear (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Greg Kinnear (Foto: Getty) +0 Diane Lane (Foto: Getty) Galerija

Šesta i posljednja sezona hit-serije "Kuća od karata" nastavlja sa snimanjem nakon što je Kevin Spacey otpušten.

Šesta, posljednja sezona političke drame "Kuća od karata" nastavlja s produkcijom pošto je Kevin Spacey, koji je glumio središnji lik, otpušten zbog optužbi za spolno uznemiravanje. Online časopis "Deadline" piše da se ekipi popularne serije u novoj sezoni pridružuju glumica Diane Lane i glumac Greg Kinnear.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Milijunski pregledi Objavio bizarnu snimku: ''Želite me natrag? Istina će uskoro biti otkrivena''

Zasad je poznato samo da će poznati glumački dvojac u seriji biti brat i sestra, odnosno blizanci. Još se ne zna kako će se scenaristi i producenti snaći sa Spaceyjevim odlaskom, no pretpostavlja se da će njegov lik jednostavno smrtno stradati ili umrijeti. Oskarovac je u svih pet sezona imao središnju ulogu u Netflixovoj seriji, onu beskrupuloznog političara Franka Underwooda, koji je od kongresmena Južne Karoline stigao do Ovalnog ureda.

Greg Kinnear (Foto: Getty) Greg Kinnear (Foto: Getty) Foto: Getty

U posljednjoj sezoni ključnu ulogu preuzima glumica Robin Wright koja je glumila Underwoodovu suprugu Claire. Snimanje je privremeno prekinuto u studenome nakon brojnih optužbi usmjerenih protiv Spaceya koje su ga teretile za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje. (HINA)

Diane Lane (Foto: Getty) Diane Lane (Foto: Getty) Foto: Getty
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene