Kleknuo na Havajima

Nakon tri razvoda vremešni glumac ljubio je samo mlađe, a sad je i zaprosio 39 godinu mlađu studenticu

Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) +0 Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Galerija

Dennis Quaid ženio se tri puta, a sada je zaprosio 26-godišnju studenticu Lauru Savoie.

Holivudski glumac Dennis Quaid poznat je i kao bivši suprug glumice Meg Ryan.

Pogledaj i ovo Holywood - 2 ''nisam ovo očekivao...'' Holivudske zvijezde u Osijeku: Glumci opčinjeni hranom, poviješću i ženama!

Podsjetimo, par se vjenčao davne 1991. godine, a godinu dana kasnije dobili su jedino dijete, sina Jacka.

Iako su slovili za jedan od najstabilnijih parova, par je potvrdio razvod u ljeto 2000. godine, a godinu dana kasnije on je finaliziran.

Dennis je posljednjih nekoliko godina bio u vezi s 33 godine mlađom Santom Auzinom, no nakon tri godine su prekinuli, a on je utjehu pronašao u još mlađoj studentici poduzetništva Lauri Savoie.

S 26-godišnjom plavušom vezu je potvrdio prije 5 mjeseci, a strani mediji sada javljaju kako ju je Dennis zaprosio. To se navodno dogodilo prošlog vikenda tijekom romantičnog putovanjima na Havaje, gdje je par viđen kako uživa u tipičnim ljetnim radostima.

Ako su glasine istinite, ovo će biti četvrta šetnja do oltara za 65-godišnjeg glumca.

Naime, glumac je prije Meg bio u braku s P. J. Soles od 1978. do 1983. godine, a nakon nje s Kimberly Buffington od 2004. do 2018. godine.

Qaid ima troje djece, a čini se kako mu ni u sedmom desetljeću nije dosta vjenčanja i mijenjanja pelena.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene