Što uže, to bolje?

Tijesne kombinacije njjoj ne predstavljaju problem, ali obline u njima jedva obuzdava

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +2 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Demi Rose počastila je milijune obožavatelja novim seksi fotografijama.

Demi Rose nastavlja niz svojih obnaženih fotografija na profilu na Instagramu, ovaj puta u žutom tijesnom bikiniju koji je jedva obuzdao njezin bujni dekolte.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u životu! Glazbenica bez kompleksa uskočila u badić i još jednom dokazala da ju negativni komentari ne diraju

24-godišnja britanska manekenka tako uveseljava čak 10,5 milijuna pratitelja na toj popularnoj društvenoj mreži, koje je uglavnom dobila nakon što se proslavila ljubavnom vezom s američkim reperom Tygom koji je ljubio i najmlađu milijarderku na svijetu Kylie Jenner.

Demi je nakon Tyge bila u vezi s DJ-em Chrisom Martinezom no i toj je ljubavi došao kraj pa trenutno solira i objavljuje vruće fotke na društvenim mrežama.

U povodu ovogodišnje Noći vještica odlučila se maskirati u futuristički kostim, koji je naglasio njezin dekolte, ali i bujnu pozadinu u tangicama. Fotografiju je objavila i na svom profilu na Instagramu, a lajkalo ju je više od 400 tisuća ljudi. Ništa lošije nije prošao ni drugi kostim za koji se odlučila, u kojem je glumila plavokosu Barbie lutku. I u tom su se slučaju naravno, u prvom planu našle bujne obline. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) +7 Sandra Perković (Foto: Instagram) Celebrity Sandra pozirala u ultrakratkoj suknji i naglasila nikad tanji struk: "Zasjenila si toranj"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene