Okupana cvijećem

Senzualno izdanje bujne kraljice Instagrama ostavlja bez daha: "Ti si savršenstvo prirode"

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +2 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Instagram model i manekenka Demi Rose još jednom je fotkama na Instagramu dokazala da se s njezinim oblinama rijetko koja dama može mjeriti.

Britanka Demi Rose krade pažnju gdje god se pojavi, a njezine golišave fotografije oduševljavaju i muškarce i žene. Bujna Demi iz Birminghama karijeru je započela kao model za donje rublje. Njezin glavni adut oduvijek su bile gotovo nestvarno savršene obline koje su joj priskrbile svjetsku slavu kao i milijune na računu.

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Ajme! Internetom kruži snimka na kojoj bujna starleta nije tako savršena kao na fotkama, a tek kad vidite kako hoda

Sada je Demi još jednom pokazala zašto baš nju nazivaju seksi kraljicom Instagrama. Nakon što je završila seriju snimanja na egzotičnom Baliju, Demi se vratila u rodnu Veliku Britaniju, no ne prestaje objavljivati selfije iz Azije. 

Bujna ljepotica tako je fanove počastila fotkom na kojoj potpuno gola leži u vodi prekrivena laticama cvijeća. Senzualna Demi dala je do znanja kako biti seksi i zavodljiv, a ipak ne vulgaran, a to su prepoznali i njezini obožavtelji koji su je odmah nagradili s preko 600.000 lajkova. 

"Tvoje su obline božanstvene", poručio joj je jedan obožavatelj, dok je drugi komentirao kako nema ništa ljepše no vidjeti samouvjerenu djevojku koja uživa u svom tijelu i dijeli svoju ljepotu sa svijetom. Netko joj je pak poručio i da je ona savršenstvo prirode. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love me enough for the both of us💕 @lolo_creativ

Objavu dijeli Demi Rose (@demirosemawby)

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +8 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Brutalno dobra guza naše najpoznatije navijačice zapalila Instagram: "Ženo, ti goriš!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene