Laganini

Tandem koji svi obožavaju napokon opet zajedno: Vrsaljko i Lovren snimili golišavi selfie!

Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +0 Dejan Lovren (Foto: Instagram) Galerija

Šime Vrsaljko i Dejan Lovren tijekom Svjetskog prvenstva sve su nasmijavali svojim urnebesnim objavama na društvenim mrežama, a sad su se napokon opet sastali.

Osim utakmica hrvatske nogometne reprezntacije, tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva svi su pomno pratili i durštvene mreže Dejana Lovrena i Šime Vrsaljka koji su nas nasmijavali svojim urnebesnim objavama.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko omiljeni vatreni Vrsaljka dugo nismo vidjeli, no sad je imao poseban razlog zbog kojeg se oglasio!

Izrazi laganini, la papa i aj lajk glavni su kad jedan drugome komentiraju objave na Instagramu, a ako je suditi prema zadnjoj fotografiji koju je Lovren podijelio, bit će toga još.

Naime, tandem koji svi obožavaju napokon je opet zajedno, a to su zabilježili jednim selfijem koji je prikupio preko 200 tisuća lajkova, a o komentarima da i ne govorimo. 

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene