Ma prezgodna!

Zvijezda ''Kumova'' naglasila svoju ljepotu u pripijenoj haljini koja joj stoji kao salivena!

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz - 4 Daria Lorenci Flatz - 5 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz i Vedran Mlikota - 1 Otvorene su prijave na projekt Otkrij svoj talent u školi glume Daria Lorenci, mentorica u projektu Otkrij svoj talent Daria Lorenci Flatz - 1 +19 Daria Lorenci Flatz - 1 Galerija

Daria Lorenci Flatz pozirala je u pripijenoj haljini koju je obukla za zabavu Nove TV na kojoj je ukrala sve poglede.

Naša glumica i zvijezda serije "Kumovi" Daria Lorenci Flatz zablistala je na zabavi Nove TV za koju se posebno dotjerala.

47-godišnja Daria nosila je pripijenu tamno zelenu haljinu kojom je naglasila svoju vitkost, a svojim je pratiteljima na profilu na Instagramu otkrila da je riječ o kreaciji domaće dizajnerice Diane Viljevac.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Daria Lorenci Flatz (@darialorenci)

Glumica je prije nekoliko dana oduševila svoje obožavatelje nakon što je na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz 2004. godine na kojoj je pozirala s Vedranom Mlikotom, a skoro 20 godina kasnije opet su zajedno na projektu najgledanije domaće serije ''Kumovi''.

"Prva fotka snimljena 2004. za vrijeme snimanja ''Oprosti za kung fu'', a druga fotka dvadeset godina poslije na setu Kumova…'' napisala je u opisu.

Jednom prilikom Vedran je za IN Magazin otkrio i zašto se radovao ponovnom snimanju s Darijom.

"Daria i ja smo zadnje snimali ''Oprosti za kung fu'', prije znači više od 20 godina, ja mislim da je to. Tako da me između ostalog veseli jako ta nova suradnja, pogotovo što onda sam bio njezin podvodažija, a sad joj igram muža", izjavio je tada.

Dariju svi gledaju kao Jadranku Macan u ''Kumovima'', a prošle smo ju sezone gledali i u showu ''Ples sa zvijezdama'' u kojem je s partnerom Ivanom Jarnecom došla do samog finala i pokazala zavidno plesno umijeće.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence - 15 +29 Jennifer Lawrence - 6 Zanimljivosti Njezine potpuno gole scene preplavile su internet, evo što ona ima reći na to: "Svi su me ispitivali jesam li sigurna u to...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 11 Jovana Jeremić - 10 Jovana Jeremić - 9 Jovana Jeremić - 8 +27 Jovana Jeremić - 7 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica utegnula se u lateks za raskošnu proslavu rođendana, pažnju je plijenio crtež na licu, a torte s ovim detaljima još niste vidjeli

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene