podrška jedno drugome

Kedžo objavio fotku s 11 godina mlađom sestrom, koja se rijetko pojavljuje u javnosti, ne voli pažnju, ali zna se poneki detalj o njoj!

Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Damir i Sandra Kedžo Damir Kedžo In Magazin: Damir Kedžo - 8 Damir Kedžo i Giuliano In Magazin: Damir Kedžo - 3 In Magazin: Damir Kedžo - 2 In Magazin: Damir Kedžo - 7 In Magazin: Damir Kedžo - 2 Damir Kedžo i Helena Janjušević Damir Kedžo i Helena Janjušević +3 Damir Kedžo - 1 Galerija

Damir Kedžo je uoči Svjetskog dana braće na profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s mlađom sestrom Doris.

Damir Kedžo iznenadio je svoje pratitelje na društvenim mrežama objavivši fotografiju na kojoj pozira sa sestrom Doris, koja se u javnosti rijetko pojavljuje.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Damir je fotografiju s 11 godina mlađom Doris na Instagramu objavio uoči Svjetskog dana braće, koji se obilježava 10. travnja, a na svojem ju je profilu podijelila i ona.

Doris drži do privatnosti, pa joj je profil na popularnoj društvenoj mreži zaključan, a u opisu joj piše da je medicinska sestra hitne pomoći, da voli fotografiju, glazbu, umjetnost i prirodu.

Svoju glazbenu karijeru Damir Kedžo je započeo u talent showu Nove TV "Story Supernova Music Talents" prije gotovo dva desetljeća, a u međuvremenu je postao jedan od istaknutijih mladih pjevača u zemlji. Iza njega je i pobjeda na Dori 2020. s pjesmom "Divlji vjetre", ali na Eurosong nije otišao. 

Damir je okusio i gorak okus slavepa je nedavno progovorio o neugodnom iskustvu s opsjednutom obožavateljicom koja mu je čak kampirala ispred stana. 

"To je bila jedna loša priča, morao sam na kraju tražiti zabranu pristupa i dobio sam je. Baš je išlo daleko. Sad je OK, nazovu me iz policije jednom mjesečno da vide je li OK, je li došla", izjavio je Damir prilikom gostovanja u u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić na Maldivima priče - 6 Nina Badrić na Maldivima priče - 11 +3 Nina Badrić na Maldivima priče - 9 Celebrity Nina Badrić u badiću s dubokim izrezom s prednje strane izazvala divljenje, spomenula i temu o kojoj rijetko govori!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković i Ante Gotovac Simona Mijoković +3 Simona Mijoković - 2 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene