dugo vodi bitku s težinom

Dalibor Petko iznenadio velikom fizičkom transformacijom, izgubio 15 kilograma: "Vidim dvoznamenkasti broj na vagi"

Dalibor Petko i Ivana Mišerić osma emisija TLZP - 1 Dalibor Petko i Ivana Mišerić osma emisija TLZP - 1 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Petko i Ivana Mišerić osma emisija TLZP - 1 Dalibor Petko i Ivana Mišerić osma emisija TLZP - 2 Dalibor Petko sedma emisija TLZP - 3 Dalibor Petko sedma emisija TLZP - 7 Dalibor Petko šesta emisija TLZP - 5 +0 Dalibor Petko peta emisija TLZP - 2 Galerija

Dalibor Petko istaknuo je da je dosad probao sve i svašta, a sad mu je pomogla promjena jelovnika pa je u dva i pol mjeseca došao na 99 kilograma.

Televizijski voditelj Dalibor Petko pohvalio se na svom Instagramu da je izgubio 15 kilograma te je pokazao fotografije od prije i poslije na kojima se vidi razlika u njegovoj težini. 

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Ode prvih 15 kilograma! Nije tajna da godinama vodim bitku s viškom kilograma i da sam već probavao sve i svašta, ali tko je podložan tome, shvatit će kakva je to borba. Da se razumijemo, još uvijek nisam gotov. Ima tu još posla, nije trbuh nestao, ali se težina u ova dva i pol mjeseca spustila sa 114 na 99 kilograma", napisao je Petko.

Voditelj je objasnio da nije koristio nikakve preparate za mršavljenje, nego je promijenio prehranu, a jelovnik mu je složio stručni nutricionist. 

"Moja su iskustva bila otprilike 1 kilogram po tjednu. Kad pogledate sliku iz travnja i srpnja (ovu u crnoj majici), najbolje vidite promjenu. Da, trbuh je još tu, no ja nisam stao! Taj osmijeh je na licu jer konačno nakon duljeg vremena vidim dvoznamenkasti broj na vagi", istaknuo je voditelj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

Mnogi su pratitelji pohvalili Petkove rezultate mršavljenja. "Bravo, Petko! Super si", "Svaka čast", "Top!", "Samo jako!", "Svaka čast. Inspiracija ste drugima, mislim meni", "Samo tako dalje. Stvarno izgledaš mlađe", napisali su Petku, koji je uveseljavao gledatelje u sezoni All Stars showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

Često objavljuje i duhovite videe i fotografije na svom profilu na Instagramu. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Profimedia) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) +3 Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Celebrity Ni izvanserijska ljepotica nije uspjela dovesti do oltara nekad neukrotivog neženju, a zanimljivo je kakve riječi imaju jedno za drugo nakon prekida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene