Večer za pamćenje!

Crvena jabuka napravila je spektakl u rasprodanoj Areni povodom Valentinova, gosti iznenađenja dodatno zagrijali atmosferu!

Crvena jabuka - 5 Crvena jabuka - 5 Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Crvena jabuka - 5 Crvena jabuka  - 2 Crvena jabuka - 3 Crvena jabuka - 4 Crvena jabuka - 1 Crvena jabuka  - 6 Crvena jabuka - 7 Mejaši i Crvena jabuka snimili duet - 9 Mejaši i Crvena jabuka snimili duet - 10 Mejaši i Crvena jabuka snimili duet - 11 +18 Crvena jabuka - 1 Galerija

Crvena jabuka napunila je Arenu Zagreb do posljednjeg mjesta, a cijela pozornica prevladavala je upravo u crvenoj boji zbog proslave Valentinova.

Legendarni bend Crvena jabuka uveseljavala je publiku u rasprodanoj Areni Zagreb povodom Dana zaljubljenih.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović - 3 ''jeste li spremni?'' Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

Na koncertu pod nazivom "Tamo gdje ljubav počinje" Žera i ostatak benda izveli su svoje najveće hitove "Neka nova jutra", "Bježi kišo s prozora", "Nema više vremena", "Ne govori više" i mnoge druge.

Cijela pozornica prevladavala je u crvenoj boji, a u nekim dijelovima isticali su se i bijeli plišani medvjedići.

Žera je tijekom izvedbe pjesme "Nema više vremena" poručio kako to pjeva upravo za sve one zaljubljene. 

Na koncertu su imali i dva gosta iznenađenja, a prvi je na pozornicu  izašao Ahmed El Rahim, poznatiji kao Antimon iz jednog hrvatskog showa.

Zajedno su zapjevali pjesmu "Jazz ba", a zatim im se na bini pridružio i glumac Enis Bešlagić.

Žera se u jednom trenutku prisjetio pokojnog pjevača Massima Savića pa je zamolio publiku za pljesak, a zatim je zapjevao poznatu pjesmu "Tugo, nesrećo".

Da ulažu mnogo truda i ljubavi u ono što rade punih 38 godina, dokazuje i činjenica da mnoge zvuk Crvene jabuke veže za neke njihove lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali ili pak kad su se s društvom uz more i s gitarom u ruci okupljali i živjeli neke bezbrižne dane.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Isamil Demirci - 7 Isamil Demirci - 8 Isamil Demirci - 9 Isamil Demirci - 10 +24 Isamil Demirci - 11 Celebrity Turski zavodnik kojeg gledamo kao preljubnika Murata u seriji "Izdaja", otkrio je sočne detalje iz privatnog života!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe i Kim Kardashian - 3 Khloe i Kim Kardashian - 2 Khloe i Kim Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 3 +23 Khloe Kardashian - 6 Celebrity Slavne sestre na meti bizarnih optužbi, njihova želja za mršavljenje dovela je do nestašice važnog lijeka?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene