Ženidba je nije promijenila

Combichrist skinuo seksi Žanamari!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznatu hrvatsku pjevačicu i aktericu showbiz scene Žanamari Perčić (ranije poznatu kao i Žanamari Lalić), ženidba nije promijenila.

Na zadovoljstvo svih njezinih fanova, ova domaća seks bomba počastila nas je putem svojih profila na društvenim mrežama iznimno provokativnim fotografijama koji više pokazuju no skrivaju. Na našu sreću, „selfie“ ludilo koje vlada društvenim mrežama zahvatilo je i Žanamari.

Seksi Hrvatica očito voli pomalo zločeste i tetovirane dečke, budući da je za seriju ovih selfija odjenula majicu Combichrista, jednog od najpoznatijih electro/industrial sastava današnjice. Mnogima je dotični bend ostao u odličnom sjećanju kao predgrupa koja je nastupala ispred gigantskog njemačkog sastava Rammstein u Areni Zagreb.

Poznati po svojem statusu nepredvidivih showmena, Žanamari očigledno namjerava posjetiti nastup ovih majstora divljih partija koji će se održati u subotu 15.11. u poznatom zagrebačkom klubu Tvornici Kulture.

U kombinaciji sa mrežastim čarapama, slavna pjevačica je u darkerskom outfitu pokazala svoje utegnuto tijelo i seksipilne obline koje mame uzdahe mnogih muškaraca diljem Lijepe naše - a vjerujemo i žena.
Pitamo se što nam još sprema?

Pogledajmo imidž koji promovira Combichrist u najnovijem singlu "Maggots At The Party". Moramo priznati da se Žanamari u ovu priču uklapa u potpunosti.
 

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić - 2 Rezultati napornih treninga Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene