Ma je l' to on?

Iza ove neočekivane promjene nastale greškom krije se jedan od nekad najpoželjnijih frajera

Colin Farrell (Foto: AFP) Colin Farrell (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell (Foto: AFP) Colin Farrell (Foto: AFP) Britney Spears i Colin Farrell (Foto: LUCY NICHOLSON / AFP) Alicja Bachleda i Colin Farrell (Foto: AFP) Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) +0 Alicja Bachleda i Colin Farrell (Foto: AFP) Galerija

Irskog glumca bilo je teško prepoznati s novom bojom kose dok je odlazio iz jednog kafića u Los Angelesu.

43-godišnjeg holivudskog glumca Colina Farrella bilo je teško prepoznati tijekom nedavne ležerne šetnje.

Pogledaj i ovo showbuzz Voli starije dame Priznao da mu je pokojna glumica bila najveća ljubav u životu!

Zločesti dečko Hollywooda, kako su mu novinari često tepali, svoju je prirodno tamniju kosiju obojio u srebrnu, što je bilo sasvim dovoljno da i njegovi okorjeli obožavatelji imaju problema s prepoznavanjem.

Da stvar bude gora, brkovi su mu ostali u prirodnoj boji sa sijedim šarama. Osim toga, glumac se i malo zapustio po pitanju tjelesnih proporcija, pa svaka čast onome tko ga je u takvom izdanju prepoznao otprve.

Ipak, irski glumac slavnoj je komičarki i voditeljici Ellen DeGeneres otkrio kako je ta nova boja na njegovoj glavi bila rezultat slučajne pogreške koja je brzo ispravljena.

"Prvo mi je kosa bila ljubičasta, pa žuta, a onda je ispalo to, koja god to boja bila, sivo-srebrna", našalio se Colin na svoj račun.

Što mu bolje stoji, procijenite u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene