zajedno su 20 godina

Nitko nije više puta javno prevaren od nje, a sada je napokon prekinula šutnju i objasnila kako je sve uspjela oprostiti

Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Galerija

Wayne i Coleen Rooney zajedno su već 20 godina, a ona je sada u dokumentarcu progovorila o tome kako mu je odlučila oprostiti sve izvanbračne izlete.

Supruga nogometaša Waynea Ronneyja, 35-godišnja Coleen, u novom je dokumentarcu o njegovu životu ispričala sve o njegovim ovisnostima, kao i o aferama s raznim ženama.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

"Ne bih sada tu stajala da mu nisam oprostila", rekla je Coleen o njegovim aferama. Wayne je inače poznat po brojnim izvanbračnim izletima, a redovito se crvenio pred novinarima zbog toga što je uhvaćen u prevari.

Coleen se u dokumentarcu osvrnula na njihovu 20-godišnju vezu i 14 godina braka. Wayne iskreno ispričao kako je znao odmah da će pred oltar sa svojom današnjom suprugom. "Mislim da sam imao 11 ili 12 godina kada sam zaključio da se želim vjenčati s Coleen. Rekao sam joj to odmah. Rekao sam joj da kada odrastemo, želim s njom pred oltar i imati djecu s njom. Gledala me kao da sam poludio", komentirao je nogometaš.

"On je pravi šarmer, tako me i osvojio. Što smo se više zbližavali, on je bio sve uvjereniji da je to zaista to", komentirala je. Vezu su započeli kao 16-godišnjaci. Već na početku veze nogometaš je svoju današnju suprugu varao s prostitutkama, a njegov prvi preljubnički skandal procurio je u javnost dok još nisu bili u braku, 2004. godine. Nogometaš je i prethodne afere ispočetka poricao, ali na kraju ih je ipak priznao.

Wayne i Coleen vjenčali su se 2008. godine u Portofinu, a ona se u dokumentarcu prisjetila i kako je reagirala na prve prevare. "Tada smo još bili vrlo mladi i jako smo se svađali. Znala sam s kime se druži i znala sam da to nije za njega dobro. Nisam mu htjela ništa govoriti do određenog trenutka", komentirala je. Dodala je kako je alkohol glavni krivac njegova ponašanja, a on je to i sam priznao.

"Sve što se dogodilo je istina. To ne znači da ne volim Coleen, jednostavno sam donosio krive odluke", komentirao je nogometaš. Coleen je imala veliku podršku svoje obitelji u teškim vremenima i kaže kako su nadišli sve njegove afere i ovisnosti.

"Prešla sam mu preko svega. Nije bilo lako, no oprostila sam mu. Mislim da je nevjerojatno gdje smo danas nakon svega toga. Sretni smo oboje jer smo snažne osobe te smo o svemu pričali. Još danas puno o tome pričamo", zaključila je.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Leighton Meester (Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Instagram) Amar Bukvić (Foto: Dnevnik.hr) Amar Bukvić +10 Amar i Alma Bukvić (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Preporuke Zločesta tračerica i naš zgodni glumac zajedno u napetoj splitskoj avanturi, odmor iz snova pretvara se u noćnu moru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene