Uzbudljivo!

Zločesta tračerica i naš zgodni glumac zajedno u napetoj splitskoj avanturi, odmor iz snova pretvara se u noćnu moru!

Leighton Meester (Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Instagram) Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Leighton Meester (Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Instagram) Amar Bukvić (Foto: Dnevnik.hr) Amar Bukvić Amar i Alma Bukvić (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Amar Bukvić (Foto: Dnevnik.hr) Leighton Meester (Foto: Profimedia) Leighton Meester (Foto: Profimedia) Leighton Meester (Foto: Getty) Leighton Meester ( Foto: Instagram) +4 Leighton Meester (Foto: Instagram) Galerija

Leighton Meester i Amara Bukvića gledat ćemo u filmu "The Weekend Away" čije prikazivanje uskoro počinje.

"The Weekend Away" naziv je filma koji će uskoro biti premijerno prikazan na popularnoj stream platformi Netflix, a čija se radnja odvija u Splitu i u kojem ćemo gledati neka itekako popularna lica.

Pogledaj i ovo Leighton Meester ( Foto: Instagram) Nije bilo lako Omražena tračerica otkrila detalje boravka u Hrvatskoj, jedna stvar joj je teško pala: "To nije bilo kul"

Naime, u filmu će se pojaviti zvijezda jedne od omiljenih tinejdžerskih serija "Tračerica", 35-godišnja Leighton Meester, kao i Christina Wolfe, Ziad Bakri, ali i popularni hrvatski glumac Amar Bukvić koji je utjelovio ulogu policajca.

Radnja filma temelji se na romanu autorice Sare Alderson, a u njezinu se središtu nalaze dvije prijateljice koje u Split dolaze na odmor iz snova koji postaje pravna noćna mora kada jedna od njih biva ubijena.

Prikazivanje filma zakazano je za 3. ožujak, a sudeći prema objavljenom traileru čeka nas triler s uzbudljivom radnjom, te poznatim licima i kadrovima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene