Još malo!

Iron Maideni snimljeni u pauzi velikih priprema, pogledajte kako se opuštaju u Splitu!

Bruce Dickinson Bruce Dickinson Ivo Cagalj/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Iron Maiden - 1 Iron Maiden - 5 Iron Maiden - 6 Iron Maiden - 7 Iron Maiden - 4 Iron Maiden - 3 Iron Maiden - 2 Iron Maiden - 1 Iron Maiden - 4 Iron Maiden - 3 +16 Iron Maiden - 2 Galerija

Članovi Iron Maidena snimljeni su u Splitu gdje se pripremaju za turneju "Legacy of the Beast".

Članovi legendarne grupe Iron Maiden posljednjih tjedan dana borave u Splitu gdje se pripremaju za nadolazeću Svjetsku turneju "Legacy of the Beast", prvi koncert na turneji koju su prije dvije godine morali prekinuti zbog pandemije koronavirusa, održat će 22. svibnja u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Tomislav Tomašević sa suradnicima Ležerno izdanje Zagrebački gradonačelnik opustio se na koncertu Iron Maidena, zabavljao se u društvu odlično raspoloženih suradnika

Bruce Dickinson i ostali članovi benda snimljeni su za vrijeme pauze u dvorani Lora u kojoj teku pripreme, a okrijepili su se uz šalice kave i voće.

Njihov dolazak u Lijepu Našu odvio se u tajnosti, dolazak nije bio evidentiran, a prema pisanju Dalmacija Newsa bili su sjajno raspoloženi i opušteni i u hotel u kojem će boraviti sljedećih nekoliko tjedana otputili su se osobnim vozilima.

Fotografije njihova dolaska pogledajte OVDJE.

Maideni su odabrali Split kao lokaciju na kojoj će se pripremati za nadolazeću svjetsku turneju, a u grad je dostavljena i sva potrebna oprema, piše Dalmacija News.

Iron Maiden su na Poljudu nastupali 2008. godine, 2016. godine svirali su u Spaladium Areni, a njihova svjetska turneja "Legacy Of The Beast World Tour 2022" počinje 22. svibnja u zagrebačkoj Areni i potrajat će sve do 27. listopada ove godine.

Turneja je inače bila zakazana za 2021. godinu, ali je zbog pandemije bila odgođena kao i brojne druge.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 7 +6 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Karleuša zakopčana do grla osvanula u jednom od čednijih izdanja, ali jasno je čime ga je začinila!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +0 Vanna i Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene