Ups!

Slavna ljepotica uhvaćena kad je mislila da je nitko ne gleda, pa se malo zanijela, fotke svjedoče o neugodnom trenutku!

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +2 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Galerija

Cindy Crawford je zaglavila u prometnoj gužvi, a dok je mislila da je nitko ne gleda, snimili su je paparazzi.

Jedna od najslavnijih manekenki svih vremena, legendarna Cindy Crawford, i s 55 godina izaziva divljenje gdje god se pojavi, a paparazzi je i dalje prate u stopu.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 Kakav pogled! Pogledajte novu luksuznu nekretninu koju si je priuštila članica najomraženije obitelji u Hollywoodu

Tako nisu propustili zabilježiti i jedan njezin poprilično neugodan trenutak dok je čekala zaglavljena u prometnoj gužvi u Santa Monici.

Manekenka je očito mislila da je nitko ne gleda, pa se prepustila istraživanju svojeg nosa, a sve je zabilježeno na fotografijama koje su obišle svijet.

Čini se da se slavna ljepotica ne može opustiti ni u vlastitom automobilu jer paparazzi uvijek vrebaju, pa su je tako i nekoliko puta snimili tijekom kratkih izlazaka iz kuće bez trunke šminke.

No Cindy je puno puta potvrdila da je prirodna ljepotica koja je odlučila dostojanstveno ostarjeti, bez pomoći plastične kirurgije.

Manekenka je zadržala i svoju vitku figuru te i danas izgleda spremno za modne piste, a ima i dostojnu nasljednicu. Naime, njezina 20-godišnja kći Kaia Gerber izgleda isto kao i ona u danima najveće slave te je također već pokorila modni svijet.

Maminim stopama krenuo je i 22-godišnji Presley, a jedini koji se u obitelji ne bavi manekenstvom je njihov otac Rande, s kojim je Cindy u sretnom braku od 1998. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene