Imala je samo 34 godine

Dvojnica Kim Kardashian preminula nekoliko sati nakon plastične operacije: "Moramo podijeliti najpotresniju vijest"

Christina Ashten Gourkani Christina Ashten Gourkani Christina Ashten Gourkani/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Ashten Gourkani - 2 Christina Ashten Gourkani - 1 Christina Ashten Gourkani - 3 Christina Ashten Gourkani - 4 Christina Ashten Gourkani - 9 Christina Ashten Gourkani - 7 Christina Ashten Gourkani - 6 Christina Ashten Gourkani - 10 Christina Ashten Gourkani - 8 Christina Ashten Gourkani - 5 +7 Christina Ashten Gourkani - 4 Galerija

Christina Ashten Gourkani preminula je samo nekoliko sati nakon plastične operacije kojoj se podvrgnula u 35. godini.

Američka influencerica, poznata i kao dvojnica Kim Kardashian, Christina Ashten Gourkani preminula je od posljedica srčanog udara nakon što se oporavljala od posljednje plastične operacije kojoj se bila podvrgnula.

34-godišnja Christina preminula je u bolnici samo nekoliko sati nakon operacije, a tužnu je vijest potvrdila njezina obitelj. Oni su na stranici GoFundMe pokrenuli akciju skupljanja novčanih sredstava za njezin posljednji ispraćaj. U priopćenju na stranici obitelj je izrazila šok i tugu zbog njezine smrti, a opisala je i što se točno dogodilo.

"S dubokom tugom i neizmjerno teškog i slomljenog srca moramo podijeliti najpotresniju, nesretnu i neočekivanu vijest o smrti naše prekrasne voljene kćeri i sestre Christine Ashten Gourkani. Ti ćeš zauvijek biti naš anđeo čuvar", objavili su.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ashten G. (@ashtens_empire)

Opisali su je kao jako brižnu i slobodnu dušu punu ljubavi koja je uvijek nalazila vremena da izmami osmijeh na bilo čije lice s kim god bi se susrela. Mnogi njezini obožavatelji i pratitelji odali su počast zvijezdi na društvenim mrežama.

"Ne poznajem je, ali vidjela sam je na Instagramu i mislila da je stvarno lijepa, ali tako je tužno da je preminula nakon plastične operacije. To je zastrašujuće", "Jako sam šokiran i tužan zbog ove iznenadne vijesti. Njoj, kao i drugim instagramskim modelima, iskreno sam se divio i imao puno poštovanja prema njoj", "Sjećam se kada mi je čestitala rođendan u objavi. Jako ćeš mi nedostajati, Christina Ashten Gourkani, počivaj u miru", neke su od poruka koje su joj uputili.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 3 Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 1 Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 2 Saša Mesić, Stipe Mesić i Hanka Paldum - 4 +23 Saša i Stipe Mesić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda mlađa kći Stipe Mesića, ovih je dana posebno ponosan na nju i nije propustio važno joj događanje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 4 Celebrity Zbog raskošnog dekoltea Knoll se našla u problemima, no njezinim vjernim fanovima to nimalo ne smeta: ''Jesi li ti realna?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene