Manje je više!

Svi komentiraju malu crnu haljinu u kojoj se pojavila, a čini se da je konačno zadovoljna veličinom svojih grudi!

Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Galerija

Chrissy Teigen snimljena je u New Yorku dok je na sebi imala izazovnu haljinu s dekolteom.

Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda, Chrissy Teigen zablistala je u klasičnoj maloj crnoj haljini krenuvši na gostovanje u emisiju "Watch What Happens Live", a pobrinula se da se o njezinu pojavljivanju priča još danima.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

35-godišnja manekenka imala je osmijeh od uha do uha dok je šetala u oskudnoj haljini ulicama New Yorka, a u kojoj je u prvi plan stavila svoj dekolte, s kojim je čini se, možda konačno zadovoljna. Naime, Chrissy se prije godinu dana bila podvrgnula smanjivanju grudi jer je smatrala da su prevelike.

"Ovo bi trebalo prelaziti preko obje moje si**, ali da, moje grudi su još ogromne. Iskreno, mislim da ću to ponovno učiniti, opet ću ih smanjiti. Nisam očekivala da će i dalje biti ovako velike", požalila se tada Chrissy, iako je prvotno tvrdila kako joj je život nakon operacije puno lakši.

Chrissy i John zaljubili su se tijekom snimanja njegova spota za pjesmu "Stereo", a pred oltar su stali 2013. godine i zajedno imaju dvoje djece. Manekenka je prošle jeseni pretrpjela i veliki gubitak. Samo mjesec dana nakon što je objavila da sa suprugom Johnom Legendom čeka treće dijete, doživjela je spontani pobačaj, a tužno iskustvo podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) +7 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Celebrity Sve donedavno hodao je s ovom zapuštenom bradom, a sad se vratio starom izgledu zbog kojeg je i postao zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene